Magazin
Početna strana > Magazin > IT shop > Samsung Galaxy Tab S 8.4

Samsung Galaxy Tab S 8.4

Galaxy Tab S 8.4, je Samsungov najtanji i najlakši tablet do danas. Galaxy Tab S je oličenje predstojeće evolucije tehnologije mobilnih displeja, pri čemu nudi širi opseg bogatih i jarkih boja.

Vodeći WQXGA (2560×1600, 16:10) Super AMOLED displej pruža preko 90% Adobe RGB kolorita, zbog čega može da prikaže mnogo više boja, kao što poseduje izuzetan odnos kontrasta od 100000:1 što pruža dublje i stvarnije slike. Adaptivni displej tableta obezbediće najbolje vizuelno iskustvo na svakom mestu i u svako. Kako Super AMOLED tehnologija ne zahteva pozadinsko osvetljenje, Galaxy Tab S troši manje energije nego takvi LCD displeji.

Dodatak Book Cover pravi tri različita ugla za prikazivanje kako bi pružio najudobniji položaj za gledanje video snimaka, čitanje ili kucanje. Korisnicima koji traže tanji dizajn, Samsung nudi dodatak Simple Cover koji pruža savršeno uklopljenu zaštitu male težine. Bluetooth tastatura jeste nova, ergonomski dizajnirana posebno za Galaxy Tab S pri čemu se tastatura vezuje za uređaj kopčom, radi bolje zaštite.

Galaxy Tab S isporučuje veliki izbor funkcija za poboljšanje produktivnosti i kao i bezbednosne funkcije koje pružaju korisnicima mogućnost da bez napora i bezbedno rade više stvari odjednom. Korisnici mogu da pozivaju i primaju pozive direktno sa njihovog telefona na njihovom Galaxy Tab S, bilo gde u kući, bez obzira na to gde im je telefon i to uz pomoć funkcije za prosleđivanje poziva preko SideSinc 3.0.

Dodatne korisne funkcije uključuju “Multi User Mode” koji omogućava korisnicima da kreiraju svoj optimizovan lični profil, pristupajući mu bezbedno i lako uz pomoć skenera otiska prsta, i specijalno dizajniran „Kids Mode“ sa sopstvenim namenskim interfejsom i aplikacijama prilagođenim deci.


Preuzeto iz novina Informer, rubrika Inovacija
vrh strane