Magazin
Početna strana > Magazin > IT shop > Samsung Galaxy Tab E (3G)

Samsung Galaxy Tab E (3G)

Stilski, ergonomski dizajn

Savršeno prenosiv sa samo 8,5 mm debljine i 495 g težine, Galaxy Tab E (SM-T561 3G B) predstavlja spoj elegantnog dizajna i neverovatne praktičnosti. Jedinstvena futrola protivklizne površine koja deluje kao tkanina i pokriva poleđinu nudi sigurno i udobno držanje.
 

Praktične opcije za kameru

Zabeležite nezaboravne trenutke svakodnenog života s naprednim karakteristikama kamere Galaxy Tab E (SM-T561 3G B) uključujujući moćnu zadnju kameru od 5 MP, kao i jednostavne provere fotografija i snimaka jednim klikom. Pređite u režim stalnog snimanja držanjem dugmeta za kameru.
 

Unapređeno obavljanje višestrukih zadataka

Maksimalno iskoristite svoje vreme i produktivnost uzbudljivom opcijom više prozora, koja vam omogućava da radite u dve aplikacije istovremeno. Uđite u režim s podeljenim ekranom da biste lako obavljali više zadataka odjednom na velikom displeju veličine 9,6 inči.
* Funkcija s više prozora može se koristiti samo s aplikacijama koje to podržavaju.
 

Unapređene memorijske opcije

Proširite kapacitet svog Galaxy Tab E (SM-T561 3G B) i sa sobom ponesite svoje omiljene filmove, muziku i knjige gde god da idete. Uz kompatibilnost skladištenja na microSD karticu do 128 GB, svoj tablet računar pretvorite u mobilni centar za zabavu.
* MicroSD kartice se prodaju odvojeno.

 

Smart Tutor

Imate problema u snalaženju s toliko funkcija na vašem novom Galaxy Tab E? Nema potrebe za živciranjem zahvaljujući Samsung aplikaciji Smart Tutor koja služi kao pomoć na daljinu, koju nudi tim posvećenih tehničkih stručnjaka. Pristupite nizu usluga i informacija o ažuriranju softvera, novim karakteristikama i još mnogo čemu, bez potrebe za odlaskom u servisni centar.
* Samsung aplikacija Smart Tutor se može preuzeti na Galaxy Apps.
* Iako je Samsung aplikacija Smart Tutor trenutno dostupna u 45 zemalja, raspoloživost varira u zavisnosti od regiona.
 

Funkcije prilagođene deci

Aplikacija Kids Mode vašoj deci nudi širok dijapazon zabavnih, edukativnih aplikacija, uz slatke i simpatične likove i ikonice, što je lep dodatak za mlade korisnike računara Tab E (SM-T561 3G B). Nadgledajte aktivnosti vaše dece na računaru Tab E, blokirajte neprikladne aplikacije i postavite vremenska ograničenja za korišćenje tablet računara.
* Aplikacija Kids Mode može se preuzeti na Galaxy Apps.
vrh strane