Magazin
Početna strana > Magazin > IT shop > Samsung Galaxy NotePRO - Promenite pravila

Samsung Galaxy NotePRO - Promenite pravila


Samsung Galaxy NotePRO 12.2 tablet računar vam donosi ultimativnu zabavu i odličnu poslovnu primenu. Savršeni  12.2" WQXGA (2560 x 1600) ekran omogućava neverovatan multitasking – mogućnost korišćenja četiri odvojena prozora istovremeno.


Bilo da gledate film ili kreirate prezentaciju, NotePRO je tu da vam olakša. Displej dijagonale 30.98cm i 4 miliona piksela pruža više – više boja, više informacija i više detalja. Nikada nije bilo lakše organizovati sastanak putem interneta, sinhronizovati i deliti podatke.

Jedna od karakteristika koja olakšava vaše poslovne obaveze jeste tastatura krojena po vašoj meri – pune veličine i responsivna kao tastatura za desktop. Sve podatke sa vašeg kompjutera možete otvarati, editovati i deliti direktno sa vašeg Galaxy NotePRO tableta pomoću Remote PC karakteristike. Ne morate biti blizu vašeg računara svaki put kada dobijete inspiraciju – unesete izmene putem vašeg NotePRO tableta i one će istog trena biti primenjene i na fajlu u vašem kompjuteru.

Samsung S Pen koji je deo uređaja Galaxy NotePRO nudi brže, produktivnije i efikasnije iskustvo korišćenja tablet računara sa pristupom funkcijama kao što su Action Memo, Scrapbook, Screen Write i S Finder. Uz to, Pen Window omogućava korisnicima da jednostavno nacrtaju prozor bilo koje veličine na ekranu i da istog trenutka pristupe jedinstvenim funkcijama kao što su instalirane aplikacije YouTube ili kalkulator.

Baterija velikog kapaciteta 9.500mAh omogućiće vam celodnevnu produktivnost i neprekidnu zabavu, a memorija od 32GB je dovoljna da smestite sve svoje podatke i omiljenu muziku. NotePRO je opremljen prednjom kamerom 8megapiksela i zadnjom rezolucije 2megapiksela, tako da ćete moći da zabeležite svaki vama važan momenat. Quad core procesor radi u okruženju najnovijeg operativnog Android sistema 4.4, dok će se RAM kapaciteta 3GB pobrinuti za brzinu.


Preuzeto iz novina Informer, rubrika Inovacija
vrh strane