Magazin
Početna strana > Magazin > Bela tehnika > Samsung frižider sa Space Max tehnologijom

Samsung frižider sa Space Max tehnologijomUnutra veći - spolja isti
Ima više prostora u unutrašnjosti od prosečnog frižidera sa donjim zamrzivačem, ali je spolja istih dimenzija.* SpaceMax Technology™ svojim dizajnom omogućava da odvodi prolaze kroz zidove koji su tanki, čime se dobija dodatan unutrašnji kapacitet, a da se ne dovodi u pitanje energetska efikasnost.
*U poređenju sa Samsung uređajima RL55VTEBG1 / RL50RGEMG1


Ujednačeno hladi svaki kutak
Ovaj sistem sveobuhvatnog hlađenja ujednačeno hladi frižider od jednog do drugog kraja. Hladan vazduh se izduvava kroz brojne izduvne otvore na svakom nivou police, što omogućava da se održi konstantna temperatura i da hrana ostane svežija.


Idealan način čuvanja mesa i ribe
"Sveža zona" je pametno dizajnirana fioka koja pruža idealne uslove za čuvanje mesa i ribe – koji se skladište na optimalnoj temperaturi tako da mogu da ostanu sveži i imaju najbolji mogući ukus.Savršeno skladan i moderan dizajn
Vrhunski dizajn odlikuje se glatkim oblinama koje su savršeno usklađene sa ostalim delovima kuhinjskog nameštaja. Fantastična završna obrada i ručka osvetljena ledeno plavom svetlošću takođe doprinose profesionalnom izgledu i eleganciji.


LED osvetljenje
LED svetla blještavo osvetljavaju unutrašnjost frižidera, a da pri tom ne dovode u pitanje snagu hlađenja.


Kutija koja se potpuno otvara (zamrzivač)
Veći otvor olakšava organizovanje i vađenje predmeta, dok je istovremeno optimizovan prostor za odlaganje.


Radi pametno, ostaje mlad
Kompresor sa digitalnim invertorom automatski kontroliše njegovu brzinu odziva na svih 7 nivoa kada se radi o potrebama hlađenja. Zato koristi manje energije, buka je svedena na minimum, habanje je smanjeno, što doprinosi dugotrajnijem radnom veku.


Odlažite na vaš način
4 podesive korpe u vratima pomažu vam da na jednostavniji i fleksibilniji način organizujete i odložite različite namirnice. Možete da podesite korpe tako da odgovaraju flašama svih veličina, kartonskim ambalažama i drugim predmetima kako biste na najbolji način iskoristili prostor za odlaganje.


Nema više sakupljanja leda
Tehnologija "No Frost" sprečava sakupljanje leda i održava konstantnu temperaturu u svakom uglu. Takođe, ona omogućava dva puta brže hlađenje**, što znači da se manje opterećuje sistem za hlađenje i povećava se njegova trajnost.

**Zasnovano na poređenju sa Samsungovim frižiderom koji se ledi RB31FERNCWW i frižiderom koji se ne ledi RL39THCTS. Pojedinačni rezultati mogu da variraju u zavisnosti od načina korišćenja.


Pogledajte detaljne specifikacije.


 
vrh strane