Samsung Food ShowCase frižider

Side by side frižider RH57H90507F


Lak pristup omiljenim namirnicama

Dizajn „frižidera unutar frižidera“ omogućava optimalnu iskorišćenost prostora i brži pristup svim namirnicama potrebnim vašoj porodici. Frižider modela ShowCase je prilagođen porodici i odlikuje se jasno definisanim zonama za hranu koja se često koristi, dok kabaste namirnice dužeg veka trajanja ostaju svežije u unutrašnjoj komori.


Hrana koju volite na dohvat ruke

Lako dostupna pregrada Samsung Food Showcase frižidera predstavlja "frižider unutar frižidera". Smeštena je sa prednje strane i omogućava brz i trenutak pristup svim omiljenim i najčešće korišćenim namirnicama cele porodice. Sastoji se od 6 prostranih pregrada u kojima mogu da se čuvaju određene vrste hrane (sirevi, sosovi, pića, grickalice, dečije i višestruke namirnice) i podeljena je u 3 zone za različite članove porodice, pa svako lako može da nađe ono što mu treba.


Zadržavanje hladnog vazduha

Metalna rashladna zaštita koja se nalaze sa unutrašnje strane vrata održava optimalnu temperaturu u frižideru, tako da hrana ostaje sveža, čak i ako često otvarate i zatvarate vrata lako dostupne pregrade. Metal zadržava hladan vazduh, a odlična termička provodljivost omogućava brzo nadoknađivanje izgubljene toplote kada se vrata ponovo zatvore, što omogućava da hrana duže ostane sveža.


Elegantan, vanvremenski dizajn

Sofisticiran, vrhunski dizajn Samsung Food Showcase frižidera će svakoj modernoj kuhinji dati notu prefinjene elegancije.
Ovaj frižider karakteriše vanvremenska metalna završna obrada, dozer za led i vodu od nerđajućeg čelika kao i ledenoplavi displej.
Dizajn koji odgovara dubini elemenata savršeno se uklapa u svaku kuhinju, ne narušavajući njen izgled, pa nema potrebe ni za kakvom posebnom montažom.
Hlađenje u svakom uglu

Samsung Food Showcase frižider poseduje sistem hlađenja koji ravnomerno rashlađuje svaki delić frižidera, od jednog ugla do drugog.
Hladan vazduh se izduvava kroz više otvora na nivou svake police, zahvaljujući čemu se održava ravnomerna i konstantna temperatura od vrha do dna i od prednje do zadnje strane, a hrana ostaje svežija.Prilagodljiv prostor za skladištenje

Polica na izvlačenje i sklapanje Samsung Food Showcase frižidera omogućava dodatnu fleksibilnost prostora za skladištenje. Ova polica se izvlači i uvlači i može lako da se sklopi ili podigne i spusti kako bi se uklopile namirnice svih veličina, uključujući veće flaše i visoke ili kabastije posude.
Zahvaljujući tome, prostor može maksimalno da se iskoristi i možete da uživate u pametnijem i praktičnijem načinu organizovanja i čuvanja hrane.
Led i voda na dohvat ruke


Dozer za led i vodu Samsung Food Showcase frižidera omogućava vam da se rashladite na jednostavan način. Dodirom jednog dugmeta možete da uživate u osvežavajućoj čaši hladne filtrirane vode, odnosno da napunite bokal ledom – mrvljenim ili u kockicama.Manje prostora, više leda

Funkcija "Ice Master" Samsung Food Showcase frižidera ugrađena je u vrata, što omogućava dragoceni dodatni prostor, budući da se oslobađaju dve dodatne police u zamrzivaču. Međutim, to ne znači da nećete imati dovoljno leda na raspolaganju jer, i pored toga, u njemu može da se skladišti i do 2 kg, pri čemu providni odeljak mogućava jednostavan uvid u preostalu količinu leda.
Jednostavna funkcija za više prostora

Duboke fioke Samsung Food Showcase frižidera obezbeđuju mnogo više prostora za skladištenje i u frižideru i u zamrzivaču. Sveukupno gledano, one su jednostavno duže i veće, pa je odlaganje i vađenje hrane znatno olakšano, čak i u uglovima, a možete i da čuvate mnogo veće namirnice. Savršeno rešenje za porodice sa malo slobodnog vremena koje vole da se zabavljaju sa prijateljima!