Magazin
Početna strana > Magazin > Bela tehnika > Samsung EcoBubble tehnologija

Samsung EcoBubble tehnologija

Izuzetne performanse pranja. Štedi i do 70% energije. Deluje blago i na najosetljivije tkanine.

 
Kako Eco Bubble™ Tehnologija radi?
Mešanjem deterdženta i vode sa vazduhom, stvara se bogata pena pre nego što ciklus pranja otpočne. Pena brže prodire u tkaninu i tako štedi vreme potrebno za natapanje, a samim tim i energiju. Dodatna ušteda energije i Vašeg novca, postiže se i time što se do savršenih performansi pranja dolazi i pranjem u hladnoj vodi. Ovakvim pranjem čuvate tkaninu, a Vaša garderoba izgleda kao nova i posle nebrojeno pranja.


Izuzetne performanse pranja
Umesto da koristi konvencionalni deterdžent i vodu, Samsung Eco Bubble™ u potpunosti rastvara deterdžent u vodi i stvara mehuriće što omogućuje efikasno pranje. Eco Bubble™ brzo i ravnomerno natapa tkaninu i omogućava  potpuno ispiranje ne ostavljajući tragove i fleke.


Očuvanje tkanina
Samsung Eco Bubble™ deluje nežnije i blaže na vašu odeću u odnosu na grubo obrtanje u konvencionalnom sistemu pranja. Prodorna, blaga pena štiti čak i jako osetljive tkanine kao što je svila ili vodootporna tkanina.


Ušteda energije
Samsung Eco Bubble™ tehnologija štedi dodatnu energiju koja se koristi za zagrevanje vode  tako što pospešuje performanse pranja na niskim  temperaturama. Pranjem na nižoj temperaturi, možete uštedeti i do 70% energije uz nepromenjen kvalitet pranja.Sve Samsung veš mašine možete pogledati na sledećem linku.
vrh strane