Magazin
Početna strana > Magazin > Bela tehnika > Samsung Eco bubble veš mašina WW10H9600EW

Samsung Eco bubble veš mašina WW10H9600EW

Savršeno pojednostavljene performanse
Inovativna mašina prefinjenog dizajna omogućava jednostavno korišćenje sjajnih performansi ove mašine

Velika kristalnoplava vrata i Izdignut bubanj


Vrata sa dvostrukom metalnom šarkom omogućavaju šire otvaranje koje znatno olakšava ubacivanje i vadjenje veša. Minimalistički dizajn okvira se savršeno uklapa u moderan životni prostor. Posebnost izgledu ove veš mašine daju velika kristalno-plava vrata koja su izradjena u jedinstvenoj Samsung Crystal Gloss tehnologiji.LCD ekran u potpunosti osetljiv na dodir
Pranje jednim dodirom

Pranje ne mora da bude komplikovano. Samsung mašina za pranje veša nema zbunjujuću dugmad i složene kontrole. Umesto toga, ona poseduje veliki LCD ekran u boji sa dijagonalom od 5”, u potpunosti osetljiv na dodir, koji omogućava mnogo jednostavnije i lakše pranje veša – baš po vašoj meri. Pored prefinjenog dizajna, ona pruža i jednostavne funkcije i kontrolu uz mogućnost izbora podešavanja, poput vrste,odeće, temperature vode, brzine centrifuge i vrste deterdženta, jednostavnim dodirom prsta. Osim toga, lako čitljiv LCD ekran omogućava izuzetno jednostavno nadgledanje napredovanja ciklusa.


Automatski odabir optimalnog pranja
Automatska kontrola vode, deterdženta i ciklusa pranja

Tehnologija Auto Optimal Wash™ Samsung mašine za pranje veša uvek obezbeđuje vrhunsku čistoću. Četiri senzorske tehnologije otkrivaju informacije o pranju veša, poput količine veša za pranje, potrebne količine vode i deterdženta i stepena zaprljanosti, na osnovu kojih potom biraju optimalan program pranja. Osim toga, automatski dozator u kombinaciji sa 4 senzorske tehnologije automatski dodeljuje potrebnu količinu deterdženta i omekšivača, pa čak i, po potrebi, povećava vreme pranja ili ispiranja da bi odeća uvek bila savršeno čista. Samo ubacite odeću i pritisnite Auto Optimal Wash™!
*Automatski dozator zadržava deterdžent za 19 ciklusa pranja, što može da potraje i do mesec dana, prema proseku od 4 pranja nedeljno / 5 kg veša / normalnog stepena zaprljanosti.
*Stvarni rezultati mogu da variraju u zavisnosti od pojedinačnih okolnosti korišćenja.Eco Bubble&trade
Perite u hladnoj vodi. Uštedite energiju.

Uz Samsung mašinu za pranje veša možete da uštedite ogromnu količinu energije pranjem uz pomoć Eco Bubble™ tehnologije. Pre nego što započne normalan ciklus, aktivira se jedinstveni generator mehurića. On pomoću vazduha i vode generiše mehuriće koji rastvaraju i
aktiviraju deterdžent, omogućavajući mu da brzo prodre u svako vlakno tkanine i sa lakoćom ukloni prljavštinu i fleke. Uz program Super Eco pranja možete da perete podjednako efikasno u hladnoj vodi (na 15°C), kao što biste to radili u toploj.
*Testirano u skladu sa IEC 60456-2010/4 kg veša za pranje / Super Eco pranje u hladnoj vodi (WF80F5E5U4W) nasuprot pranju pamučnog veša na 40° bez tehnologije Eco Bubble (WF0702WKU).
Pojedinačni rezultati mogu da variraju.Tehnologija za smanjenje vibracija
Manje buke. Manje vibracija.

Napredna VRT-M tehnologija kompanije Samsung smanjuje buku i vibracije tokom pranja. Trodimenzionalni sistem senzora vibracije obezbeđuje stabilnost bubnja pri velikim brzinama centrifuge, tako što zajedno okreće 14 loptica od nerđajućeg čelika u suprotnom smeru u odnosu na veš kada počne da se prevrće u bubnju. Kada se bubanj sporo okreće, moćni magneti drže loptice čvrsto na mestu, što stvara manje vibracija i manje buke. Zahvaljujući tome, možete da perete veš na svakom mestu i u svako vreme, ne rizikujući da ćete smetati bilo kome.
*U poređenju sa standardnim Samsung mašinama za pranje veša bez VRT funkcije
**Stvaran nivo buke / vibracija može da se razlikuje u zavisnosti od radnog okruženja.Izvanredna brzina
Pranje u roku od jednog sata

Nova Samsung mašina za pranje veša pruža efikasnije pranje veša koje svakodnevno koristimo. Punjenje se ubrzava korišćenjem dvostrukog dovoda vode, a vreme ispiranja se skraćuje korišćenjem brze prskalice koja pušta snažne mlazove vode na vašu odeću. Zahvaljujući tome, pranje može da se završi za svega 60 minuta.
*Zasnovano na izuzetno brzom pranju pri podrazumevanim podešavanjima za količinu veša od 5 kgSpecijalan ciklus
Profesionalno čišćenje

Samsung veš mašine poseduju šest specijalnih programa za pranje koji su predvidjeni za uklanjanje različitih tipova okorele prljavštine i fleka, bez ikakvog profesionalnog znanja ili komplikovanih podešavanja.Dakle, kada za čišćenje odeće nije dovoljan „normalan“ tip pranja, samo izaberite odgovarajući specijalan ciklus. Na primer, opcija „Gardening“ (Baštovanstvo) će prilagoditi podešavanja čišćenju fleka od trave i blata, dok će ciklus „Cooking & Dining“ (Kuvanje i ručavanje) otkloniti neugledne tragove hrane i masnoće koji neminovno nastaju prilikom rada u kuhinji. U ostale specijalne cikluse spadaju „Hygiene Care“ (Održavanje higijene), „Active Sports“ (Aktivno bavljenje sportom), „Active Kids“ (Aktivna deca) i „Working & Everyday“ (Posao i svakodnevica) i uz njih ćete uvek izgledati dobro šta god da radite!Motor sa digitalnim invertorom
Smart funkcije. Dug vek trajanja.

Samsung veš mašina poseduje motor sa digitalnim inverterom koji bezbeđuje vrhunsku energetsku efikasnost, minimalnu buku i dugotrajne performanse.On koristi magnete za snažnije performanse sa manje buke, pri čemu je i potrošnja energije manja od univerzalnog motora. Osim toga, budući da su uklonjenje četkice koje dovode do trenja i habanja, kao i da se koriste visokokvalitetne komponente i vrhunsko mehaničko inženjerstvo, ova mašina ima izuzetno dug vek trajanja – sa garancijom od 10 godina koja obezbedjuje dug vek.

Smart kontrola

Preuzmite kontrolu ma gde bili

Pranje veša je mnogo lakše uz inovativne smart funkcije kompanije Samsung. Smart kontrola omogućava daljinsku kontrolu i nadzor Samsung mašine za pranje veša pomoću aplikacije* na smart telefonu.

Sa bilo kog mesta, u kući ili izvan nje, na kom postoji bežična mreža, možete u trenutku da je pokrenete ili pauzirate, kao i da vodite računa o izboru ciklusa, preostalom vremenu i upozorenjima o završetku ciklusa.
Na taj način ćete znati da je veš dobro opran i, pri tom, nećete morati da čekate uz mašinu dok se ciklus ne završi.

*Potrebna je bežična mreža. Dostupno za iPhone i Android uređaje
Smart provera
Smart provera, automatski sistem nadzora grešaka, otkriva i utvrđuje probleme, pružajući jednostavna rešenja za otklanjanje grešaka pomoću aplikacije za smart telefone*. Dakle, uštedećete vreme jer nećete morati da tražite uputstva i izbeći ćete troškove i neprijatnosti zbog nepotrebnih pozivanja majstora – a potencijalno i velike račune za servisiranje.


Eco Drum Clean (Ekološko čišćenje bubnja)
Funkcija ekološkog čišćenja bubnja održava čistoću i higijenu bubnja, gume i stakla na vratima pomoću tople vode i brzog ciklusa centrifuge, bez upotrebe hemikalija. Zato ovo i jeste ekološko rešenje uz koje ćete uštedeti i novac.
vrh strane