S-BOX

Kompanija  S-BOX  je osnovana 2007 sa sedištem u Hong Kongu, u organizaciji i vlasništvu evropskih kompanija. S-BOX  koristi najnoviju tehnologiju u stvaranju ideja koje daju novu dimenziju načinu života i rada. Preduzeća i ljudi širom sveta koriste S-BOX asortiman nosača, torbi, kablova, IT periferija...

Razvojni inženjerski centar je razvio liniju nosača za LCD/PDP ekrane i od tada S-BOX se transformiše iz male fabrike sa godišnjim prometom od nekoliko stotina hiljada dolara u kompaniju sa godišnjim prometom preko 20 miliona dolara godišnje. Visokim kvalitetom, povoljnim cenama S-BOX  je, uz iskustvo, stalne tehnološke inovacije, dizajn, talenat i posvećenost, dostigao da S-BOX proizvodi budu priznati širom sveta i rezultiraju bazom klijenata koja se proteže od Severne Amerike, Evrope do Azije.

Glavne grupe S-BOX proizvoda su:
  • Zidni, podni i plafonski nosači za LCD/PDP ekrane i projektore,
  • A/V i kompjuterski kablovi,
  • Torbe za laptop uređaje, fotoaparate i mobilne telefone,
  • Sredstva za čišćenje AV i računarske opreme,
  • Računarske periferije (miševi , tastaure, zvučnici, slušalice, postolja i punjači za laptopove, džojstici..).

Pored modernog dizajna, odličnog kvaliteta materijala i izrade, S-BOX  svojim klijentima pruža veoma povoljne cene. S-BOX sa svojim proizvodima pomaže svojim klijentima da audio, video, kompjuterske i telekomunikacione proizvode koriste na lakši, brži, sigurniji, pouzdaniji i jednostavniji način.