Magazin
Početna strana > Magazin > Bela tehnika > Ručno čišćenje rerne je prošlost!

Ručno čišćenje rerne je prošlost!


Savremene ugradne rerne opremljene su brojnim pametnim funkcijama i programima, kao i sistemima za čišćenje, koji doprinose tome da kuvate brže, bezbednije i štedljivije nego ikada pre. A pošto će vam svako jelo odlično uspeti, kuvanje će vam pričinjavati još veću radost. Pogledajte celokupnu ponudu ugradnih rerni u Tehnomaniji, proverenih svetskih brendova i pronađite vašeg saveznika u kuhinji.

Zaboravite na ručno čišćenje rerne uz pirolizu. Nikada više, jer rerne opremljene ovom funkcijom jednim pritiskom na dugme očiste potpuno sve automatski. Kod pirolize se rerna zagreje sve do 480ºC . Na taj način se ostaci prljavštine u unutrašnjosti rerne raspadaju u pepeo. Njega zatim bez teškoća obrišete vlažnom krpom. S obzirom na stepen prljavštine, možete da birate između tri različita stepena pirolize , a istovremeno možete da čistite i emajlirani pribor, npr. pekače. Tako ćete uštedeti ne samo vreme i trud, već i sredstva za čišćenje.


Sistemi na izvlačenje
Pojedini modeli, kako bi omogućili lakše vađenje jela iz rerne i bolji pregled, opremljeni su sistemima na izvlačenje: kolica za izvlačenje ili klasično otvaranje sa teleskopskim vođicama na 2 ili 3 nivoa, i za potpuno izvlačenje.
vrh strane