Magazin
Početna strana > Magazin > Robne marke > ROADSTAR

ROADSTAR
 
Od 1976. godine Roadstar je poznat kao tehnološki orjentirani japanski proizvođač koji je lider na tržištu stereo uređaja za automobile. Roadstar je prva kompanija koja je u to vreme uvela inovaciju autoreversnog kasetofona. Uvozeći i distribuirajući proizvode u Evropi glavna kancelarija je uspostavljena u Švajcarskoj.

Osamdesetih godina, Roadstar je bio najznačajniji brend u oblasti radio tehnologije za automobile sa visoko tehnološkim proizvodima i inovativnim pristupom distribuciji. 
Godine 1983, kompanija je proširila liniju svojih proizvoda sa audio i video uređajima. U to vreme Roadstar je učvrstio svoj položaj specijaliste za mobilni audio i video.
Ranih devedesetih godina, na samom početku ere mobilnih telefona u Evropi Roadstar je bio jedan od predvodnika u oblasti mobilnih telefona za upotrebu u automobilima.

U nekoliko zadnjih godina, Roadstar proširuje ponudu novim električnim  aparatima za upotrebu u kući i van nje,

Za Roadstar, prošlost, sadašnjost i budućnost su čvrsto povezane putem specifične poslovne kulture, dugogodišnjeg iskustva i timski rad, rezultirajući superiornijim proizvodima sa dopadljivijim dizajnom.
 
vrh strane