Aktuelno
Početna strana > Aktuelno > RedDot Award Hoover Synthesis

Hoover Synthesis, inovativni usisivač koji praktično kombinuje tehnologiju i dizajn je odlikovan sa „Red Dot design award“, jednom od najvećih internacionalnih nagrada za dizajn visokog kvaliteta. Učesnici iz 57 zemalja su prijavili oko 5200 proizvoda i inovacija za Red Dot nagradu u kategoriji „Product Design 2016“. Samo proizvodi koji su se značajno izdvojili svojim izvanrednim dizajnom su dobili potvrdu kvaliteta od Red Dot porote.

Porota koja se sastoji od 41 internacionalnih dizajn eksperata, novinara i profesora, izabrana na osnovu striktnih pravila, je pristupila svakom kandidatu podjednako i pošteno, i na licu mesta ocenila proizvode prema stepenu inovacije, kvaliteta, funkcionalnosti i ekološke ekološke usklađenosti. Oni su odlikovali Synthesis prestižnom nagradom u kategoriji dizajna, i time pored izvanrednog dizajna prepoznali inovativni sadržaj i visok kvalitet performansi.

Kombinacijom istraživanja i dizajna, Hoover Synthesis, multiciklonski usisivač bez kese sa ekskluzivnim patentiranim tehnologijama donosi izvanredne rezultate za savršeno čišćenje i maksimalnu higijenu. Synthesis kompresuje do 10 litara prašine u 1 litar zahvaljujući PACT (Power Active Compression Technology), inovativnom sistemu za kompresiju prašine. Pored toga, AirVolution multiciklonska tehnologija donosi visoku efikasnost separacije prašine koja održava visoku usisnu snagu.

Nezavisan ekspert, Prof. Dr. Peter Zec, osnivač i predsednik RedDot nagrade kaže: “Sa njihovim performansama, Red Dot pobednici ne samo da su pokazali izvanredan Kvalitet dizajna, već i dokazali da je dizajn neizostavni deo inovativnih proizvodnih rešenja.”

Hoover je internacionalni brend pozicioniran na višem segmentu tržišta zahvaljujući svojim inovativnim tehnologijama, naprednim i jedinstvenim proizvodima, kao i trend-setting dizajnom. Hoover proizvodi usisivače više od 108 godina, i uspešno zadržava svoju lidersku poziciju na tržištu. Hoover proizvodi su namenjeni za najzahtevnije potrošače koji danas žele ono što će biti standard u budućnosti. Zbog toga je glavna Hoover politika sumirana u slogan “Generation Future”.
 
vrh strane