Magazin
Početna strana > Magazin > Mobilni telefoni > Razbijanje kalupa: Panasonic fiksni i mobilni telefon u jednom

Razbijanje kalupa: Panasonic fiksni i mobilni telefon u jednom


Predstavljamo vam unikatan uređaj iz kategorije telefonije - Panasonic KX-PRX150 model sa 3G/GSM podrškom. Možete ga koristiti kao bežični fiksni telefon kod kuće i kao 3G mobilni telefon kada ste napolju.

U pitanju je jedinstveni koncept 2 u 1: podrška za 3G/GSM mobilnu telefoniju i podrška za zemaljsku liniju (DECT-GAP). Svojim sofisticiranim dizajnom, 3.5-inčnim TFT LCD-om u boji osetljivim na dodir i funkcijama pametnog telefona, ovo je pravi multifunkcijski telefon koji podržava urbani stil života. KX-PRX serija je dizajnirana da bude lagana i kompaktna. Zahvaljujući malim dimenzijama, bez problema ga možete nositi po kući i primati pozive. Kada ste van kuće, možete ga koristiti kao pametan mobilni telefon. Operativni sistem telefona jeste Android 4.0, i dolazi sa Google Play podrškom, kao i Wi-Fi i Bluetooth vezom. Video razgovore možete udobno obavljati zahvaljujući prednjoj kameri 0.3Mp, a bitne momente zabeležite zadnjom kamerom sa blicem, rezolucijom 2Mp. O dodatnoj memoriji ne brinite - na samoj slušalici se nalazi ležište za microSD karticu.

Uređaj pruža čist zvuk prilikom upotrebe, kao i funkcije naprednog alarma. Opcija identifikacija pozivaoca je dostupna, kao i još jedna korisna funkcija – bilo koji dolazeći ili odlazeći poziv možete zabraniti. Telefon se puni preko micro USB priključka.

Kao br.1 svetski brend u potrošačkoj bežičnoj telefoniji, Panasonic je posvećen stvaranju novih oblika komunikacije, i sada i u budućnosti, radi dobrobiti svojih korisnika proizvoda.
vrh strane