Magazin
Početna strana > Magazin > Mobilni telefoni > Prenosiva energija

Prenosiva energija

Vrhunsko rešenje za generaciju u pokretu


Živimo u dobu kada se sve radi u pokretu, što zahteva bolju organizaciju, a samim tim i tehnologiju koja je postala neophodno sredstvo - kako za rad tako i za zabavu. Da bismo uvek bili spremni za rad, naši tehnološki „ljubimci“ moraju biti puni energije. Kako to postići kada smo stalno u pokretu?

Na tržištu su se već pojavili uređaji koji nam to mogu omogućiti. Kompanija Genius nudi idealno rešenje – ECO-u821 prenosivu bateriju. Kako mobilni uređaji poseduju sve jače konfiguracije, sve im je više energije potrebno za pravilno funkcionisanje. Genius prenosiva baterija pruža dodatnu energiju pametnim telefonima, tablet računarima, MP3 plejerima, GPS i ostale uređaje koji poseduju Micro USB priključak – bilo gde i bilo kada. Džepnih dimezija i izuzetno prenosiva, spremna je za upotrebu čim je izvadite iz kutije – dolazi napunjena.

Baterija je kompatibilna sa svim uređajima koji su opremljeni Micro USB priključkom. Može vam obezbediti dodatne minute razgovora kada vam je to potrebno, ili jednostavno produžiti zabavu zahvaljujući Litijum jonskoj punjivoj bateriji od 8000mAh. Možete je koristiti i puniti više stotine puta, a jednom napunjena baterija drži i do 12meseci. Zahvaljujući stabilnoj stuji od 2 amp, može puniti dva uređaja od jednom, podjednako brzo.
vrh strane