Vox Electronics
Pravo vreme za kupovinu Play Station 4 konzole

Dobar balans između "svežine" i cene


Internetom odavno kruži ideja da ako igrate igre na računaru, konzole nisu za vas i obratno. Mi u Digital!-u smatramo da je to potpuno neozbiljno i da svaki ljubitelj igara iste voli nevezano na kojoj se platformi nalaze.

Ako ste razmišljali da uložite deo svog gejmerskog budžeta u novu konzolu, možda je upravo sada pravo vreme da razmislite o Play Station 4 next generation konzoli. Naime, u skorije vreme je cena ove konzole dosta opala na teritoriji Japana i u Americi, ali kako nezvanično saznajemo – pojeftinjenje se približava Evropi.

U Ujedinjenom Kraljevstvu cena će od iznositi 299.99 funti, i ovakvo pojeftinjenje možemo očekivati u ostatku Evrope. Ovo podrazumeva da ušteda prilikom kupovine iznosi solidnih 50 evra, za PS4 sa unutrašnjim skladištenim prostorom od 500 GB. Naravno, ovo je samo predpraznična varijanta koju nudi ova kompanija, te pretpostavljamo da će potencijalno biti dostupni i jeftinije uz neke promo varijante. Ako ste okasnili na polje najnovije generacije konzola, a opet biste voleli da igrate neke klasike udobno smešteni u vaš trosed, sada je možda pravo vreme.


Više informacija na Digital Online