Pravo pekarsko zadovoljstvo koje sami možete da napravite


Biti pekar u sopstvenom domu je prijatan i neponovljiv osećaj. Još je lepše impresionirati članove porodice i prijatelje pripremanjem i posluživanjem ukusnog, hrskavog, sveže ispečenog hleba.

Srećom, u današnje vreme za stvaranje sopstvenih pekarskih užitaka više nije potrebno ni neko posebno znanje, niti bogato iskustvo, a ni naročita veština: sa tehnološki savršenim kućnim pekarama Vaš uspeh je zagarantovan bez obzira da li ste početnik ili iskusni pekar-ekspert. Ma koliko neverovatno zvučalo, koncept je izuzetno jednostavan: sve što treba da uradite je da dobro odmerene sastojke određenim redosledom stavite u posudu aparata, pritisnete nekoliko tastera u zavisnosti od recepta i sopstevnih želja i kućna pekara uradiće sve ostalo.

Vaš život postaje lakši i jednostavniji sa kućnim pekarama . U Tehnomaniji Vas očekuje veliki izbor pekara, sa mogućnostima pripremanja pravog domaćeg hleba, ali i hleba bez glutena, domaćeg džema, kao i peciva.

Uz pojedine modele dobijate u paketu i knjigu recepata koji će Vam pomoći da na originalan način obradujete svoje najbliže raznovrsnim pekarskim đakonijama. Uz malo mašte, brzo i jednostavno možete napraviti razne vrste hleba i peciva, testo za hleb i pizzu, brioš, domaću testeninu, džemove i kompote.Ukoliko vodite računa o svom zdravlju kućne pekare biće Vam idealni zaveznici. Odaberite sastojke i brzo i jednostavno napravite hleb bez glutena, bez soli ili hleb obogaćen Omega 3 masnim kiselinama.

Kvalitet i svežina sastojaka koji se koriste u pripremanju domaćeg hleba i precizno pridržavanje mera težine koje se nalaze u receptima, osnovni su faktori Vašeg pekarskog uspeha.