Magazin
Početna strana > Magazin > IT shop > Podloga za pobedu – Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad

Podloga za pobedu – Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad

Kao i svaki proizvođač gejming periferija koji drži do sebe, i Logitech sa novom generacijom miševa iz G serije mora da predstavi i odgovarajuću podlogu.


Logitech G440 je čvrsta i veoma kruta podloga koja odiše kvalitetom, od gumirane baze do veoma čvrste gornje površine. Ova podloga spada među teže, tako da će i bez miša iznad sebe izuzetno dobro prianjati na površinu poput radnog stola. Nema neželjenog klizanja, posebno kada spustite miša i oslonite ruku na nju.

G440 ima veliku površinu, pa ne može da se dogodi da vam miš „ispadne sa staze“. Ukoliko imate malo prostora na stolu, razmislite dvaput pre donošenja konačne odluke. Mi smo je uparili sa Logitech G500s modelom i ubrzo su postali nerazdvojni par, od kojeg se teško odvići. Površina podloge nije previše glatka i miš ne podleže inerciji u velikoj meri, a oseća se perfektna preciznost, tako da možete da „brojite piksele“ na monitoru. Iako je dizajnirana za uparivanje sa Logitechovim proizvodima, G440 je dobar izbor i ukoliko imate miš nekog drugog proizvođača.


Više informacija na Tech-Lifestyle


 
vrh strane