Pioneer DVD multimedijalni centri za auto


Pioneer DVD Multimedia stanice vam dozvoljavaju da na put ponesete sav svoj svet. Uz pomoć napredni App Mode možete izvući ono najbolje iz vaših smartphone-a u toku vožnje. Privežite bilo koji Bluetooth-enabled mobilni uređaj da uživate u A2DP audio streaming-u kao i u lakom rukovanju pozivima.

Reprodukcija visokog kvaliteta je moguća iz svih vaših prenosnih uređaja, uključujući iPhone/iPod, druge pametne telefone, USB i SD/SDHC (do 32 GB) kao i CD, DVD i video (DivX). Uz pomoć Dual Zone tehnologije, možete slušati muziku i navigacijsko navođenje u prednjem delu automobila dok vaši putnici mogu gledati DVD na zadnjim sedištima. Veliki ekrani osetljivi na dodir (uključujući funkciju naprednog prikaza rezolucije za AVH-8400BT), podesivo osvetljenje, personalizovani meniji i uzbudljiva nova DJ-inspired muzička tehnologija su samo neke od inovacija koje vam olakšavaju da sebi obezbedite dobru zabavu u vožnji svog života.

 
Velika, čitko prikazana lista vam omogućava lakši izbor zabave sa izvora kojeg vi želite. Napredni App Mode vam daje pogodni pristup mnogim korisnim karakteristikama vašeg iPhone 4/4S ili iPod touch-a u automobilu. MIXTRAX tehnologija vam obezbeđuje neprekidnu, dj-style zabavu.
 
Wireless konekcija – lakši put

Koristite SSP (Simple Secure Pairing) da povežete vašu multimedijalnu stanicu sa vašim Bluetooth-enabled pametnim telefonom u dva laka koraka. Samo potražite glavnu jedinicu vašim mobilnim telefonom, selektujte je i vaš sistem je spreman za rukovanje pozivima i preslušavanju audia (Dostupno za uređaje sa Bluetooth verzijom 2.1 ili višom (uključujući iPhone 4/4S)).
Napredni App Mode

Napredni App Mode vam dozvoljava da uživate u audiu i videu sa iPhone 4/4S, Android telefona i iPod touch aplikacija, uključujući internet radio i video.
MIXTRAX – Vaš trax. Vaš mix.

Istražite MIXTRAX – nova napredna tehnologija za miksovanje muzike od Pioneer-a. Inspirisana našim renomiranim profesionalnim DJ proizvodima, koristi sofisticiranu selekciju i tehnike editovanja da analizira atribute kao što su tempo, bitovi u minutu i lokacija korusa.  Zatim kreira neprekidnu, plejlistu sa puno energije iz vaše celokupne muzičke biblioteke sa širokim rangom DJ-style efekata. Da li ste ikada poželeli da ne napuštate klub? Sada muzika ne mora da prestaje. Saznajte više o ovome na www.mixtrax-global.com, www.youtube.com/mixtraxglobal i www.facebook.com/mixtrax.
Dvostruki zadnji USB

Sa dva USB ulaza na zadnjoj strani glavne jedinice možete spojiti dva izvora u isto vreme. Takođe možete i napuniti vaš uređaj.