Aktuelno
Početna strana > Aktuelno > Panasonic Lumix G fotoaparati sa 5 godina garancije

Panasonic Lumix G fotoaparati sa 5 godina garancije

Kupite Panasonic Lumix G fotoaparat u periodu od 1. novembra 2015. do 31. januara 2016. godine i ostvarite pravo na produženu garanciju od ukupno 5 godina.
5 GODIŠNJA GARANCIJA SE ISKLJUČIVO MOŽE OSTVARITI REGISTRACIJOM PROIZVODA NA WEB STRANICI: www.lumixg.panasonic5y.com

Uslovi za učestvovanje u promociji:
  1. Sačuvajte fiskalni račun, jer će vam isti biti potreban za registraciju kupljenog proizvoda!
  2. Posetite stranicu www.lumixg.panasonic5y.com i registrujte Vaš proizvod, a najkasnije 30 dana nakon datuma kupovine i ne pre 1. novembra 2015. godine.
  3. Odaberite državu i potom započnite registraciju proizvoda. Molimo Vas da ispunite sva tražena polja. Nakon završetka registracije, potvrda o produženoj garanciji će Vam biti poslata elektronskim putem na e-mail adresu koju ste naveli prilikom registracije.
  4. Period za registraciju je od 1. novembra 2015. do 31. januara 2016. godine.
  5. Molimo Vas da sačuvate: Pan-evropski garantni list (nalazi se uz aparat sa ostalim priborom i dokumentacijom), originalni fiskalni račun i Vašu odštampanu povrdu o produženoj garanciji. Gore navedena dokumentacija će Vam trebati u slučaju potrebe za produženom garancijom, a između 2. i 5. godine nakon kupovine uređaja. Redovnom fabričkom garancijom 2 godine garancije, a ovom promotivnom garancijom Panasonic Vam poklanja još dodatne 3 godine sigurnosti.
  6. U promociji učestvuju svi modeli Lumix G fotoaparata: DMC-GF7KEG-S, DMC-GF7KEG-T, DMC-GH4HEG-K
  7. Uslove korišćenja kao i kompletan opis pravila promocije možete naći na stranici za registraciju: www.lumixg.panasonic5y.com.

Hvala Vam na poverenju i kupovini Panasonic Lumix G fotoaparata!
vrh strane