Magazin
Početna strana > Magazin > IT shop > Pametna mreža

Pametna mreža


Linksys WRT1900AC Dual Band Gigabit Wi-Fi ruter je napravljen da obezbedi najbolje moguće mrežne performanse, neverovatno korisničko iskustvo i vrhunsku pokrivenost vašeg doma bežičnom mrežom.


Najnovija verzija ove kompanije može da se pohvali sa poslednjom AC bežičnom platformom, 4 antene i moćnim dvojezgarnim ARM 1.2GHz procesorom koji pruža izuzetno jak signal i domet za istovremenu podršku više korisnika – bilo da oni slušaju muziku online, gledaju HD filmove ili igraju igrice na internetu. Što se tiče konekcija – opremljen je duplim eSATA/USB 2.0 i USB 3.0 portovima za povezivanje sa širokim arsenalom uređaja i munjevitu brzinu prenosa podataka. Upotrebom USB 3.0 ulaza možete dodati eksterni hard disk ili druge uređaje za deljenje sadržaja kroz mrežu.

Za nadzor i kontrolu vaše mreže tu je ekskluzivni SMART Wi-Fi softver. Ovo je prvi ruter sa mapom mreža, koji obezbeđuje instant pogled na vašu celokupnu mrežu. Ukoliko napredni korisnici žele da prilagode upravljački program, dostupan im je Open WRT kompatibilni softver sa Open Source karakteristikama koje dozvoljavaju povećanje sposobnosti rutera. Možete kreirati pristupne šifre za svakog korisnika, i odrediti prioritetne uređaje kojima ćete dodeliti najveći protok.

U cilju pružanja jakog, pouzdanog bežičnog signala kroz ceo dom, WRT1900AC je prvi ruter na tržištu koji poseduje 4 eksterne podesive antene. Antene takođe poboljšavaju 2.4 GHz i 5 GHz duple frekvencije, i tako eliminiše mrtve zone čak u višespratnim kućama, a mogu se i dovojiti za buduće nadogradnje.
Sada možete iskusiti i uživati u bržoj mreži, boljem bežičnom dometu, smanjenim smetnjama drugih uređaja i jačim bežičnim konekcijama.


Preuzeto iz novina Informer, rubrika Inovacija
vrh strane