Olympus Stylus Tough TG-4
Izvanredni saputnik za najekstremnija iskustva

Vodootporan do 15 m, otporan na padove sa 2.1 m, na niske temperature do -10°C, pritisak tereta do 100 kg i otporan na prašinu


Obilazite koralne grebene, uživate u prizorima olupina starih brodova koje su naselila šarolika morska bića... Kada nosite TOUGH TG-4, imate sa sobom vodootporni digitalni fotoaparat koji postiže izuzetne performanse čak i u okeanskim dubinama. Opremljen je super-svetlim i brzim objektivom sa maksimalnom blendom od 1:2.0 koji će vam doneti fotografije podvodnih ronilačkih avantura, sa živopisnim bojama i svetlim podmorskim prizorima.

TG-4 je spreman za svaki izazov na otvorenom: nepristupačne planinske terene na temperaturama ispod nule, obilne pljuskove, snežne i peščane oluje, mračne i guste šume. Pametan sistem zaptivki omogućava TG-4 da besprekorno funkcioniše čak i u najekstremnijim uslovima na svetu.
TOUGH TG-4 može da zabeleži sve što priroda može da pokaže. Koristite bilo koji od četiri režima makro snimanja, npr. režim Unique Focus Stacking, da biste izrazili sopstvenu kreativnost. Slikajte insekte, cveće ili snežne pahulje iz neposredne blizine i zabeležite ih neverovatnom, mikroskopskom preciznošću i stilom.


Proširite svoj pogled na svet
Kada se nalazite u netaknutoj prirodi, nemate priliku da podešavate scenu. Ali uz 4x širokougaoni optički zum ugrađen u TG-4, to vam nije ni potrebno. U kombinaciji sa izuzetno brzim autofokusom, omogućava vam da zumirate od 25 do 100mm (ekviv. 35mm formatu) i da sa velike udaljenosti zabeležite izuzetno jasne slike. Ili da budete kreativni sa spektakularnim prirodnim pejzažima.

Snimite i podelite. Lako je.
Nikada nije bilo takojednostavno podeliti svoje avanture - sa svakog planinskog vrha ili doline. Zahvaljujući ugrađenoj WiFi vezi i aplikaciji OI.Share. Bez obzira gde se nalazite, možete bežičnim putem da prebacite svoje slike na telefon ili tablet. Ili da koristite svoj mobilni uređaj kao daljinski upravljač kojim ćete kontrolisati podešavanja i snimanje.

Pratite svoje svetske avanture.
Najnovija generacija GPS senzora donosi brze i precizne rezultate sa svakom slikom. Ako želite da znate svoj tačan položaj čak i ako je fotoaparat isključen, koristite funkciju e.Compass – koja takođe daje informacije o vazdušnom pritisku i nadmorskoj visini. Instalirajte i aplikaciju OI.Track na svoj telefon da biste svojim slikama mogli da dodajete GPS podatke prilikom deljenja.

Budite TOUGH
Uz TG-4 imate mogućnost dodatne kupovine čitavog sistema pribora uz koji će vaše avanture biti još uspešnije. Podvodno kućište, LED osvetljenje, telekonverter ili riblje oko, brojne futrole i torbice, širokougaoni podvodni konverter i blicevi. Samo izaberite svoju omiljenu aktivnost i prepustite se svetu kreativnih opcija za svaku vašu ekspediciju.Pogledajte detaljne karakteristike modela u crnoj i crvenoj boji.