Aktuelno
Početna strana > Aktuelno > Novo u TEHNOMANIJI!

Novo u TEHNOMANIJI!


Personalni savetnik za uređenje enterijera
Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je od 01.06 aktivna naša nova usluga - Personalni savetnik za uređenje enterijera.


Šta je personalni savetnik za uređenje enterijera?
Planirate zamenu stare, ili ugradnju nove kuhinje i potreban vam je savet oko uređenja prostora i izbora ugradne tehnike? Ne brinite, imamo kompletno rešenje za vas. Naš dizajner enterijera sa višegodišnjim iskustvom je na raspolaganju da odgovori na sve vaše zahteve vezane za raspored elemenata, boje i odabir materijala za kuhinju, kao da pruži svoj savet o samoj ugradnoj tehnici i njenom uklapanju u vaš prostor.


Kako se usluga koristi?
Uslugu savetnika možete koristiti svakog radnog dana u periodu od 09:00 do 17:00 časova, u prijatnom ambijentu naše radnje u Sarajevskoj 66. Sastanak je neophodno zakazati putem našeg call centra (011/3-713-713 ili *001 za pozive iz svih mobilnih mreža), najmanje 24 časa ranije. Takođe, radi brže i efikasnije usluge, bilo bi dobro da na sastanak ponesete fotografije i osnovne mere prostora koji želite da uredite. Na osnovu prvog sastanka, pored vrlo detaljnog i iscrpnog saveta, dobićete i 3D skicu vašeg prostora.
U roku od tri radna dana, ukoliko je potrebno, naš savetnik će pripremiti kompletnu 3D vizuelizaciju prostora.
Takođe, u saradnji sa našim eksternim partnerima, u mogućnosti smo da vam ponudimo i samu izradu kuhinje, po vrlo povoljnim cenama.


Koliko usluga košta?
Prvi sastanak, kao i 3D skica prostora je besplatna, dok se finalna 3D vizuelizacija kuhinje naplaćuje 3,000 RSD.
U promotivnom periodu, ukoliko se odlučite da kompletnu ugradnu tehniku za Vašu kuhinju kupite u Tehnomaniji, usluga personalnog savetnika je potpuno besplatna.


 
vrh strane