Vox Electronics
Samo prave stvari su zakrivljene

Dobrodošlicu u budućnost televizije želi vam njegovo visočanstvo -  novi zakrivljeni LG OLED televizor


Sve prave ljubitelje oblina obradovaće podatak da je kompanija LG uvećala svoju porodicu OLED televizora za novu prinovu, model 55EC930V. Impresivan i (naučno)fantastičan, ovaj zakrivljeni televizor sa dijagonalom od 55 inča opremljen je potpuno inovativnom tehnologijom, kao i webOS operativnim sistemom.  

Uvodeći revoluciju u svet jednoličnih ravnih linija, inovativna OLED tehnologija predstavlja najnovije poglavlje u razvoju televizora. Zasnivajući se na radu organskih LED dioda, ovaj televizor pruža izuzetan nivo kontrasta i živost boja kao nikada do sada. Kao stvoren za filmske večeri sa prijateljima, zakrivljeni LG OLED televizor će gledanje živopisnih i napetih scena pretvoriti u pravo bioskopsko iskustvo. Svaki detalj u sceni jurnjave kolima, galopa konja ili udaranja morskih talasa obilovaće savršeno prirodnim i vernim bojama, zahvaljući tehnologiji 4-bojnog piksela.

Zakrivljena linija ovog televizora pokazala se kao optimalna, jer obezbeđuje jednaku udaljenost bilo kog dela ekrana od očiju korisnika. Iako zakrivljen, ovaj televizor pruža ispravnu sliku, jer OLED tehnologija nema ograničenja po pitanju ugla gledanja, pa svojim korisnicima omogućava da uživaju u savršeno širokom uglu gledanja bez izobličenja kontrasta ili boje.

LG OLED 55EC930V opremljen je poslednjim tehnološkim, ali i dizajnerskim rešenjima. Prepoznatljiv po izuzetno tankom i oblom ekranu, ovaj futuristički uređaj je opremljen i senzorskim upravljanjem na dodir i magičnim daljinskim upravljačem. Mesto koje je do sada bilo rezervisano za sliku, lako će zameniti novo umetničko delo, jer LG OLED 55EC930V poseduje mogućnost postavljanja i na zid, pa će brzo naći svoje savršeno mesto u svakom modernom domu.    
Revolucija stvorena uvođenjem oblina u tehnologiju izrade televizora kreirala je novu stvarnost, koja je, iako zakrivljena, ipak mnogo bolja.