Magazin
Početna strana > Magazin > IT shop > Novi Unreal Engine 4 pomera granice grafike u video igrama

Novi Unreal Engine 4 pomera granice grafike u video igrama

Svako ko igra video igre je svestan toga da grafika u istim konstantno evoluira i menja se.


Ako ste igrom slučaja igre krenuli da igrate osamdesetih godina prošlog veka, sigurno vam je neverovatno kako igre izgledaju sada sa spektakularnim dinamičkim osvetljenjem, megalomanskim rezolucijama i skoro realističnim teksturama. Bilo kako bilo, ako ste u toku, smatramo da prosto nećete verovati kako izgleda promo video klip za novi Unreal Engine 4.

Prosto je malo reći da se radi o foto realizmu, jer na mahove prosto nismo verovali da gledamo nešto što je proizvod rada ljudskih ruku – a ne video snimak realnosti u kojoj živimo. Zaista, teksture materijala u ovom promo video klipu deluju zaista realistično, osvetljenje i refleksije istog ne deluju ni malo veštački, a ako odgledate klip makar do polovine, sigurni smo da će vas animacija kiše na prozorima virtuelnog stana fascinirati.

Nama u Digital!-u ovo deluje i nekako fascinantnije jer se radi o jednom običnom stanu, a ne mitskom stvorenju ili naučnofantastičnom prizoru, te renderovanja nečega što nam je tako poznato, sa ovako visokim detaljima svedoči o neverovatnom kvalitetu novog Unreal engine-a. Setite se da povećate kvalitet na YouTube player-u, za maksimalan užitak.


Više informacija na Digital!


 
vrh strane