Magazin
Početna strana > Magazin > Bela tehnika > Novi rashladni uređaji

Novi rashladni uređaji

Samsung frižider kombinovani RH57H90507F


Dizajn „frižidera unutar frižidera“ omogućava optimalnu iskorišćenost prostora i brži pristup svim namirnicama potrebnim vašoj porodici. Frižider modela ShowCase je prilagođen porodici i odlikuje se jasno definisanim zonama za hranu koja se često koristi, dok kabaste namirnice dužeg veka trajanja ostaju svežije u unutrašnjoj komori.


Hrana koju volite na dohvat ruke

Lako dostupna pregrada Samsung Food Showcase frižidera predstavlja „frižider unutar frižidera“. Smeštena je sa prednje strane i omogućava brz i trenutan pristup svim omiljenim i najčešće korišćenim namirnicama cele porodice. Sastoji se od 6 prostranih pregrada u kojima mogu da se čuvaju određene vrste hrane (sirevi, sosovi, pića, grickalice, dečje i višestruke namirnice) i podeljena je u 3 zone za različite članove porodice , pa svako lako može da nađe ono što mu treba.


Zadržavanje hladnog vazduha

Metalna rashladna zaštita koja se nalaze sa unutrašnje strane vrata održava optimalnu temperaturu u frižideru, tako da hrana ostaje sveža, čak i ako često otvarate i zatvarate vrata lako dostupne pregrade. Metal zadržava hladan vazduh, a odlična termička provodljivost omogućava brzo nadoknađivanje izgubljene toplote kada se vrata ponovo zatvore, što omogućava da hrana duže ostane sveža.

Sofisticiran, vrhunski dizajn Samsung Food Showcase frižidera će svakoj modernoj kuhinji dati notu prefinjene elegancije. Ovaj frižider karakteriše vanvremenska metalna završna obrada, dozer za led i vodu od nerđajućeg čelika kao i ledenoplavi displej. Dizajn koji odgovara dubini elemenata savršeno se uklapa u svaku kuhinju , ne narušavajući njen izgled, pa nema potrebe ni za kakvom posebnom montažom.

Samsung Food Showcase frižider poseduje sistem hlađenja koji ravnomerno rashlađuje svaki delić frižidera, od jednog ugla do drugog. Hladan vazduh se izduvava kroz više otvora na nivou svake police, zahvaljujući čemu se održava ravnomerna i konstantna temperatura od vrha do dna i od prednje do zadnje strane, a hrana ostaje svežija.
Polica na izvlačenje i sklapanje Samsung Food Showcase frižidera omogućava dodatnu fleksibilnost prostora za skladištenje. Ova polica se izvlači i uvlači i može lako da se sklopi ili podigne i spusti kako bi se uklopile namirnice svih veličina, uključujući veće flaše i visoke ili kabastije posude. Zahvaljujući tome, prostor može maksimalno da se iskoristi i možete da uživate u pametnijem i praktičnijem načinu organizovanja i čuvanja hrane.

Dozer za led i vodu Samsung Food Showcase frižidera omogućava vam da se rashladite na jednostavan način. Dodirom jednog dugmeta možete da uživate u osvežavajućoj čaši hladne filtrirane vode, odnosno da napunite bokal ledom – mrvljenim ili u kockicama. Funkcija "Ice Master" Samsung Food Showcase frižidera ugrađena je u vrata, što omogućava dragoceni dodatni prostor, budući da se oslobađaju dve dodatne police u zamrzivaču. Međutim, to ne znači da nećete imati dovoljno leda na raspolaganju jer, i pored toga, u njemu može da se skladišti i do 2 kg, pri čemu providni odeljak mogućava jednostavan uvid u preostalu količinu leda. Duboke fioke Samsung Food Showcase frižidera obezbeđuju mnogo više prostora za skladištenje i u frižideru i u zamrzivaču. Sveukupno gledano, one su jednostavno duže i veće, pa je odlaganje i vađenje hrane znatno olakšano, čak i u uglovima, a možete i da čuvate mnogo veće namirnice. Savršeno rešenje za porodice sa malo slobodnog vremena koje vole da se zabavljaju sa prijateljima!


 

Liebherr ugradna vinska vitrina UWT 1682


Ovaj kabinet za vino poseduje 2 komore koje se mogu podesiti istovremeno na različite temperature. Inovativna TipOpen tehnologija znači da se UWT 1682 može savršeno instalirati u kuhinjske elemente.

Kada se lagano kucnu vrata, automatski se otvaraju do 7cm, omogućujući praktičan pristup ka potpunom otvaranju vrata. Ukoliko se vrata ne otvore dalje od automatskog otvaranja, nakon 3 sekunde SoftSystem će ih automatski ponovo zatvoriti. Optimizovana tehnologija rashlađivanja znači da je UWT 1682 izuzetno energetski efikasan. U vinsku vitrinu možete smestiti do 34 flaša a funkcije su lake za rukovanje putem MagicEye kontrolnog panela osetljivog na dodir.

Kako bi svuda bilo podjednako osvetljeno, svaki temperaturni odeljak poseduje prigušeno LED osvetljenje koje se lako može uključiti ili isključiti. Izdržljive i stabilne drvene police za skladištenje mogu biti proširene kako bi obezbedile veću preglednost.


 


Miele vinska vitrina KWT 4154 UG

 

Ova izvanredna ugradna Miele rashladna vitrina čuva vaša vina u optimalnim uslovima , vodeći računa da budu uvek spremna za serviranje i savršene temperature u svako doba. Dodaje notu elegancije vašoj kuhinji sa svojim LED osvetljenjem čineći rashladnu vitrinu pravim izlogom.

Ovaj elegantan uređaj omogućava rashlađivanje pića u dve različite zone , tako da možete istovremeno hladiti i belo i crno vino, i biti sigurni da će biti idealno rashlađeni. Active AirClean filteri sadrže aktivan ugalj koji zadržava sve mirise, sprečavajući zagađenje vina, dok obojena staklena vrata sa UV filterom čuvaju vino od sunca. Kompresor je pažljivo projektovan da emituje što minimalnije vibracije i zvuke.

U ovoj prefinjenoj jedinici možete ponosno izložiti vašu kolekciju vina i biti samouvereni da će biti čuvana u idealnom okruženju, čineći ih savršenim društvom za svakog ljubitelja vina.

Ardes frižider ručni TK45 F1


Vaše omiljeno piće savršeno rashlađeno ili vaša omiljena hrana vam mogu biti uvek na dohvat ruke zahvaljujući ručnim frižiderima Ardes – bilo da ste kod kuće, u kolima, kancelariji ili na kampovanju.

Dolazi u kompletu sa odgovarajućim priključcima tako da ga možete koristiti i u kolima i kod kuće .
vrh strane