THM Blog
Novi Philips Multicooker je vaš najbolji prijatelj u kuhinji


Philips Multicooker jedinstven je uređaj ovog tipa na tržištu. Ovaj izuzetno zanimljiv kuhinjski uređaj ima 12 različitih programa za kuvanje i 22 postavke temperatura što ga samim time čini vašim najboljim prijateljem u kuhinji. Uz Philips Multicooker možete pripremati vaša najdraža jela, bilo kuvana, duboko pržena, pečena, ili pripremana na pari.

 


Ukusnija hrana, jednostavna priprema

Uz novi Multicooker kuvanje nikad nije bilo jednostavnije. Sve što trebate napraviti je ubaciti sastojke, namestiti odgovarajuću opciju kuvanja i vreme i ostaviti Multicooker da napravi svoj posao – i to je to.

Zahvaljujući 3D tehnologiji zagrevanja, toplina se ravnomerno širi pa nema potrebe za neprestanim mešanjem. Dok posuda debljine 2mm jednoliko raspoređuje toplinu i sprečava da vam jelo zagori.

 

Spremni za posluživanje obroka u svako doba

Uz pomoć programa za održavanje topline do 24 sata, u svakom trenutku možete reći: 'Jelo je gotovo!' Nakon što je vaše jelo gotovo, Philips Multicooker automatski aktivira funkciju 'KEEP WARM' i na taj način vaše jelo čeka vas spremno, jednako ukusno i toplo naredna 24 sata, a njegova svežina ostaje nepromenjena sve dok ga ne odlučite servirati.

 

Po čemu je poseban

Philips Multicooker HD3037 namenjen je očuvanju okusa i aroma vašeg jela, zahvaljujući prilagodljivom ventilu za nadzor pare i digitalnom sisetmu kuvanja. Uz Multicooker nema zagorenih šerpi, jakih mirisa i kuhinje prepune suđa

koje treba oprati nakon skuvanog ručka jer sve se priprema u jednoj posudi zapremine 5L što je otprilike 6-8 porcija.