Magazin
Početna strana > Magazin > Bela tehnika > Novi Gorenje bojleri

Novi Gorenje bojleri
Gorenje bojleri sa jedinstvenom smart tehnologijom


Od sada iz Gorenja možete poručiti nove modele bojlera, koji se svojim karakteristikama i funkcijama izdvajaju iz dosadašnje ponude. Imamo šest novih modela, svi su maksimalno štedljivi i pametni, jer imaju specijalnu SMART tehnologiju koja prilagođava rad bojlera navikama korisnika.

 
Simplicity linija

Od šest novih modela, tri su iz kolekcije Simplicity, što ćete prepoznati po karakterističnom dizajnu i dugmetu.

 Ono što je novo, to je specijalna pametna ECOs funkcija, koja snima potrebe i navike korisnika i u odnosu na to automatski prilagođava rad bojlera. To znači da ako neka porodica ima naviku da koristi toplu vodu svake večeri od 22h do ponoći, bojler će zagrejati vodu oko sat vremena ranije i pripremiti je. Takođe, on "snima" i količinu vode koju korisnik uobičajeno koristi, pa se i tome prilagođava. Sve ovo donosi mnogo štedljiviji rad, pa je ušteda na godišnjem nivou i do 25% u odnosu na obične bojlere.

 
Gorenje bojler TGR 50 SMT

Zapremina 50 l
Gorenje bojler TGR 80 SMT

Zapremina 80 l
Gorenje bojler TGR 100 SMT

Zapremina 100 l
Modeli sa LCD ekranom

Druga tri bojlera spadaju u grupu OGB SMART modela i osim pametne tehnologije imaju napredni LCD ekran, vrhunsku izolaciju i indirektne suve grejače.

 
Jedinstveno na tržištu!


Ekran koji pokazuje kolika je trenutna temperatura vode u bojleru, možete podešavati visinu temperature i režim rada. Pokazuje i trenutno vreme i dan u nedelji, kao i servisne informacije. Upravljanje na dodir.


Inteligentna funkcija i kod ovih modela prati sedam dana navike korisnika i prilagođava mu svoj rad, naravno ukoliko on to želi. Ovi modeli su još napredniji i štedljiviji, pa je ušteda energije sa njima oko 30% na godišnjem nivou.

 
  Gorenje bojler OGB 80 SM

Zapremina 80 l
Gorenje bojler OGB 100 SM

Zapremina 100 l
Gorenje bojler OGB 120 SM

Zapremina 120 l
vrh strane