Novi Braun Face, prvi svetski 2 u 1 aparat za lice


Oslobodite se nesavršenosti na koži i pređite na besprekoran sjaj
 
Novi Braun Face, prvi svetski 2 u 1 aparat za lice, omogućava duboko čišćenje pora i visoko preciznu epilaciju lica za čistu, blistavu lepotu, bilo da želite da budete bez šminke ili da kreirate savršenu podlogu da isprobate najnovije trendove. Ovaj revolucionarni proizvod za lepotu od brenda epilatora broj jedan na svetu je investicija u kožu kako bi izgledala bolje. Očekujte da vaš ten bude vidljivo gladak, svež i besprekoran, samo jednim klikom na okidač.


Gola koža je u trendu

Od modnih pista do rijalitija, svi znamo da je postizanje tog ekskluzivnog, mladalačkog, svežeg sjaja sveti gral lepote. Lepota “golog” lica znači da se osećate samopouzdano u svojoj koži i znate da uvek izgledate najbolje. Lak za upotrebu i inovativan, što je i dokazano rezultatima, Braun Face vam pomaže da se oslobodite nečistoća i lako kreirate savršenu podlogu za sve vaše omiljene trendove lepote ili prirodni izgled i sjaj kao kod modela. Mislite zdravo i omogućite sebi izgled sveže i potpuno prirodne lepote svako jutro.

Besprekoran izgled bez muke.
 

“Bez obzira da li želite izgled za crveni tepih ili želite dan bez imalo šminke; morate biti u mogućnosti da računate na prelepu čistu kožu kao podlogu. Braun Face daje ženama samopouzdanje i slobodu da nose ili ne nose šminku”.
Jessica Alba
Braun Ambasador LepotePređite na besprekoran sjaj

Ovo nije samo trend lepote za 2014. godinu, besprekoran sjaj čini da svi izgledamo i osećamo se predivno. Sada možete da se oslobodite svih dilema koje imate oko pokazivanja svetu prelepe kože bez muke, uzimajući lepotu u svoje ruke sa 2 u 1 uređajem za lepotu o kom svi govore - novi Braun Face. Prvi svetski epilator za lice i četka za čišćenje u jednom znači da možete biti 100% spremni u domenu lepote sa samo jednim klikom na okidač, otkrivajući glatku, blistavu kožu zdravog izgleda.


Počnite sa preciznom epilacijom

Diskretna i efikasna, tanka glava epilatora uklanja čak i nevidljive dlake i postiže apsolutnu preciznost na obrvama, koži iznad usana i bradi. Ovaj novi alat za lepotu je “must-have” za sve žene koje postizanje glatke kože smatraju svojim ultimativnim izazovom lepote. Sa 10 mikro otvora za super efikasnu epilaciju, Braun Face omogućava do četiri nedelje glatke kože. Epilacija sa Braun Face je 200 puta brža nego sa ručnom pincetom i može da ukloni dlake četiri puta manje nego vosak. U sekundi pruža ženama glatku kožu, bez dlaka, koja traje do četiri nedelje.


Transformišite svoj uređaj u četku za čišćenje

Sa jednostavnom zamenom glava, Braun Face epilator postaje efikasna četka za čišćenje dubokih pora, pružajući rezultate jednake spa centru i to samo za koji minut. Do 6 puta efikasniji nego piling ručnim čišćenjem, sonična tehnologija čišćenja nežno ali temeljno uklanja šminku, nečistoće i zagađenja. Takođe priprema kožu da upija proizvode za lepotu mnogo efikasnije, ostavljajući vas momentalno sa glatkom, nežnijom i vidljivo lepšom kožom.


Super moderan dizajn

Uglađen izgled, ultra moderan i idealan za torbicu, ovaj “must-have” alat je otkrovenje u tehnologiji lepote. Idealan je da se nosi na odmor, daleko od posla, ili jednostavno da bude pri ruci za sve dlake koje traže momentalnu pažnju. Budućnost besprekorne, glatke kože počinje sa Braun Face uređajem.

Suočite se sa činjenicom: Nikada nije bilo lakše da izgledate prirodno i besprekorno.