Magazin
Početna strana > Magazin > Kamere i foto oprema > Nikon D3100 jednostavan i moćan

Nikon D3100 jednostavan i moćan


Nikon D3100 je jedan od najpopularnijih Nikon D-SLR fotoaparata na tržištu. Ovaj popularni DSLR model opremljen je CMOS senzorom od 14.2 megapixela, EXPEED 2 sistemom za obradu slike, Full HD video zapisom i unapređenim autofokusnim sistemom.


Veliki izbor automatskih podešavanja garantuje da će fotoaparat obaviti većinu komplikovanih operacija umesto vas, dok se vi možete prepustiti uživanju u fotografisanju bez straha da ćete dobiti fotografije slabijeg kvaliteta. Režim automatskog biranja “Scene” omogućava da napravite besprekorno oštre fotografije analizirajući scenu i optimizujući podešavanja pre nego što pritisnete okidač. Autofokusni sistem od 11 tačaka omogućava da fokusirate pravilno i bez bojazni da će se subjekat fotografisanja  naći van fokusa, dok će živi prikaz slike prepoznati do 35 lica u kadru, čak i ako se ona pomeraju.
Kako bi se značajno smanjio rizik od dobijanja zamućenih fotografija ISO osetljivost se kreće u opsegu od 100-3200, a proširiva je do 12800.
Snimite Full HD filmove koristeći D-movie funkciju, a pomoću HDMI izlaza povežite vaš Nikon D3100 sa televizorom i uživajte u porodičnim filmovima u punom sjaju.
Nikon D3100 je idealan fotoaparat za sve pasionirane zaljubljenike u fotografiju koji žele da se fotografiji posvete na pravi način.

 

vrh strane