Aktuelno
Početna strana > Aktuelno > Neverovatna ponuda – LG 2 u 1!

Neverovatna ponuda – LG 2 u 1!


Pa gde to ima – kupiš jedan televizor a dobiješ dva? U Tehnomaniji!

Kupovinom LG OLED televizora dijagonale 55“ u Tehnomaniji dobijate na poklon još jedan LG televizor od 32“! Požurite i iskoristite ovu neverovatnu ponudu!


 

LG zakrivljeni OLED SMART+ TV

55" (139 cm) zakrivljeni OLED TV sa potpuno novom tehnologijom i novim webOS operativnim sistemom
OLED predstavlja novu kategoriju među televizorima. Njegova specijalna tehnologija - za razliku od LCD i plazma modela - potiče od organskih LED dioda. Ove diode mogu da emituju svetlost, tako da ekran može da radi bez ikakvog pozadinskog osvetljenja. Zahvaljujući ovoj inovativnoj tehnologiji, ovaj televizor daje nivo kontrasta i živost boja kakvi do sada nisu viđeni. Pored ovih prednosti, OLED tehnologija omogućava da televizor postane još tanji.

Tanak kao papir
Jednostavna struktura OLED televizora takođe omogućava značajna poboljšanja u obliku i formi. To je omogućilo OLED televizorima da prevaziđu još jednu barijeru ranijih modela televizora, i da postanu toliko tanki da je to ranije bilo nemoguće. Sve što je sada ostalo je sam ekran, bez nepotrebnih dodatnih komponenata. Rezultat je neverovatno tanak i lagan LG OLED televizor, koji nije nalik ničemu što ste do sada videli.
 
vrh strane