Magazin
Početna strana > Magazin > Mobilni telefoni > Najnoviji Samsung Galaxy S5


 Najnoviji Samsung Galaxy S5
 Beleženje važnih trenutaka u životu

 

AF

Brzi auto fokus

Ne propuštajte akciju

Ne oklevajte da slikate i beležite akciju u momentu kada se dešava! Brži auto fokus na Galaxy S5 vam omogućava da fokusirate i snimite slike kretanja i akcije, tako da više nikada nećete morati da propustite ni jedan važan trenutak.Brzi auto fokus

 
HDR

HDR (Bogati tonovi)

Za svetlije i življe snimke

Bez obzira da li snimate fotografije ili video snimke, uključite opciju HDR kada snimate pri jakom kontra svetlu ili kada je objekat u senci. U realnom vremenu pregledajte kako se prirodno svetlo i boje reprodukuju živo i jasno u isto vreme dok vi snimate.

vivid captures

Podržava zdraviji stil života

Podržava zdraviji stil života


icon

Senzor brzine otkucaja srca

Prati svaki naš otkucaj

Galaxy S5 je prvi smart telefon koji ima ugrađen senzor brzine otkucaja srca koji vam omogućava da merite brzinu srčanih otkucaja direktno na telefonu. Sada ćete moći da proverite brzinu otkicaja srca u bilo koje doba dana i da u skladu sa time korigujete svoju kondiciju.

Heart Rate Sensor

Postavite prst na zadnju stranu Galaxy S5 i izmerite brzinu rada vašeg srca.
Mrežni doživljaj sa najvećim ubrzanjem

Mrežni doživljaj sa najvećim ubrzanjem


icon


Download Booster

Brzina omogućena istovremenim radom LTE & Wi-Fi

Tehnologija Download Booster vam omogućava istovremeno korišćenje LTE i Wi-Fi veza, čime vam pruža neprevaziđen mrežni doživljaj! Kada ste u žurbi i morate da preuzmete datoteke, istovremeno uključite LTE i Wi-Fi i doživećete oko 80~90% dodatne mrežne brzine koju pojedinačno daju LTE i Wi-Fi veza.

LTE i Wi-Fi brzina na ekranu su date samo kao ilustracija. Brzina Download Booster-a može se razlikovati u zavisnosti od mrežnog okruženja i lokacije.


Štiti vašu slobodu od prašine i vode

icon Otporan na prašinu i vodu

Napravljen da traje duže i da bude izdržljiviji

Zahvaljujući sertifikatu IP67, Galaxy S5 je otporan na znoj, kišu, tečnosti, pesak i prašinu, tako da je vaš telefon zaštićen pri svakoj aktivnosti i u svakoj situaciji.
 

vrh strane