Aktuelno
Početna strana > Aktuelno > Nadogradite na Windows 10 besplatno

Nadogradite na Windows 10 besplatno


Rezervisali ste nadogradnu?


Vaša besplatna nadogradnja je spremna. Obaveštenje o nadogradnji može vam stići za nekoliko dana ili nedelja. Svoj status u vezi nadogradnje uvek možete proveriti putem "Nabavi Windows 10" aplikacije.

Nabavite najbolji Windows do sada

Windows 10 je poznat i jednostavan za korišćenje. On podrazumeva poboljšani meni „Start“ i dizajniran je da se pokreće i nastavi rad brzo. Pored toga, on obiluje novim inovacijama među kojima je i Microsoft Edge – sasvim novi pregledač. Sve vaše lične datoteke i aplikacije koje ste instalirali čekaće na vas. Nadogradnja je dizajnirana tako da bude jednostavna i kompatibilna sa hardverom i softverom koji već koristite i u radu sa dokumentima, kao i da sačuva dokumente i datoteke.

Ne propustite ovu besplatnu ponudu jer ona neće trajati doveka. 1 Rezervišite vašu nadogradnju još danas. Sledite korake u nastavku za početak.

„Nadograđujete Windows 7 ili Windows 8? Oduševiće vas Windows 10!”

Lako možete da nabavite vašu besplatnu nadogradnju – evo i kako:


Rezervišite
  • Da rezervišete svoju besplatnu nadogradnju kliknite na Windows 10 ikonicu koja se nalazi u donjem desnom uglu task bar-a.
  • Ne vidite Windows 10 ikonicu? Prvo, pokrenite Windows Update i instalirajte dostupna, neophodna i preporučena ažuriranja za vaš postojeći Windows 7 ili Windows 8 PC.
  • U "Nabavi Windows 10" aplikaciji, kliknite na “Rezerviši svoju besplatnu nadogradnju” u prozoru aplikacije.
  • Unesite svoj e-mail ukoliko želite da dobijete potvrdu da ste rezervisali nadogradnju.
  • Preuzećemo Windows 10 za vaš uređaj i obavestiti vas kada je spreman. Svoju rezervaciju možete otkazati u bilo kom trenutku.

Napomena: Ova besplatna nadogradnja na Windows 10 dostupna je za PC uređaje i tablet uređaje; besplatna Windows 10 Mobile nadogradnja biće dostupna za većinu telefona do kraja ove godine.

Nadogradnja

Nakon što izvršite rezervaciju, naći ćete se na listi za nadogradnju. Pratite obaveštenja koja će vam narednih dana ili nedelja stizati od ""Nabavi Windows 10"" aplikacije. Od trenutka kada dobijete obaveštenje o nadogradnji istu možete izvršiti odmah ili izabrati vreme koje vam najviše odgovara.

Uživajte

Nakon što nadogradite, imaćete besplatan Windows 10 na tom uređaju.

Mi vam čuvamo leđa

Samouvereno nadogradite na Windows 10. Microsoft služba za pružanje odgovora biće tu da vam pruži podršku licem u lice da se oslobodite nedoumica u vezi sa sistemom Windows 10.
vrh strane