Magazin
Početna strana > Magazin > Robne marke > MSGW

MSGW

Računari se u M SAN Grupi proizvode od sredine devedesetih godina, ali 2005. godine potpisivanjem DOEM i izgradnjom poluatomatizovane proizvodne linije, M SAN Grupa strateški se usmerava prema izgradnji vlastitog brenda - MSGW.

 
MSGW misija, osigurati kupcu proizvod prilagođen njegovim potrebama, najbolju vrednost za novac uz garantovan kvalitet i podršku.
 
MSGW računar dizajnira se i sastavlja u potpuno automatizovanom pogonu KIMTEC-a. Prednosti koje ima ovaj način proizvodnje su brojne, od kvalitetnije složenih komponenti neoštećenih prašinom i statičkim elektricitetom, preko stručno instaliranog i podešenog softvera, do potpune kontrole koje je komponente koji radnik ugradio.
Osim proizvodnje, visok stepen automatizacije odlikuje i testiranje kvaliteta računara, što osigurava da apsolutno svi računari koji izlaze iz našeg proizvodnog pogona 100% funkcionišu. Ovaj automatizam smanjuje troškove proizvodnje i testiranja, što se u konačnom odražava na kvalitet ugrađenih IT komponenti, kao i višem nivou usluge i nižoj prodajnoj ceni.
 
MSGW računari proizvedeni su u KIMTEC-u u jedinstvenom i potpuno automatizovanom pogonu smeštenom u Beogradu u Vilinim Vodama bb.


 
vrh strane