Magazin
Početna strana > Magazin > IT shop > Moćni HP ZBook – Prva Ultrabook radna stanica

Moćni HP ZBook – Prva Ultrabook radna stanica

ZBook 14 proizvođača Hewlett-Packard je Ultrabook namenjen pre svega poslovnim korisnicima, sa dovoljno snage da se poistoveti sa mobilnom radnom stanicom.

Uradite odličan posao čak i dok ste na terenu i u pokretu, koristeći tanak, sa ISF (Imaging Science Foundation) sertifikatom Ultrabook koji pruža zaista impresive performanse i 3D grafičkim kapacitetom za najzahtevnije zadatke.

HP ZBook 14 je naslednik HP EliteBook 8470w i predstavlja novi osnovni model HP linije mobilnih stanica. Dok je EliteBook kućište tradicionlanog oblika i dizajna, HP je odlučio da se fokusira na mobilnost kod novog ZBook 14. Kućište je izuzetno čvrsto, precizno sastavljeno i još uvek izuzetno lako. Jedina velika razlika od ostalih ultrabook računara jeste izbor portova. HP nije pravio kompromis i integrisao sve vrste portova koje jedan poslovni laptop treba da ima.

Najtanja i najlakša HP ’s mobilna radna stanica sa Intel procesorima četvrte generacije - Intel® Core™ i5 ili i7 – prilagođeni za izuzetan balans između energetske efikasnosti i odličnih performansi. Idealni su za profesionalne korisnike kojima je potreban laptop računar za celodnevni rad, sa izuzetno izdržljivom baterijom, radnom memorijom i do 16GB DDR3L, prostorom za skladištenje od 256GB ultra brzog i sigurnog SSD hard diska, 14" ekranom visoke Full HD rezolucije za jasnu i oštru sliku, sa pozadinski osvetljenom tastaturom koja je otporna na prosipanje tečnosti, kao i ugrađenom HD kamerom za video razgovore.
Većina radnih stanica ne dolazi sa ekranom od 14", što čini HP ZBook Ultrabook računar prvim izborom kod profesionalnih korisnika koji su stalno u pokretu.
Oslobodite vašu kreativnost.


Preuzeto iz novina Informer, rubrika Inovacija
vrh strane