Moćni blender iz Brauna - MQ 745 Aperitif


Multiquick 7 ručni blender MQ 745 Aperitif (aperitiv) dolazi iz Braun-ove MQ 7 serije naprednih ručnih blendera, i opremljen je Smart Speed kontrolom – revolucionarna tehnologija koja vam dozvoljava da povećate brzinu blendera nežnim dodirom na dugme za kontrolu brzine.

Tako da nema više komplikovane kontrole brzine. Što više stisnete veliko dugme, to više snage dobijete. Koristeći Braun Multiquick 7 ručni blender, možete spremiti sve recepte koristeći samo jednu ruku, a naravno i da u isto vreme menjate brzinu mešanja u pravo vreme, nežno i bez bilo kakvog prekidanja.
MQ 745 Aperitif vam pruža najsavršenije mešanje, što je čak i za neke velike blendere teško izvodljivo, i to zahvaljujući kombinaciji ultra tvrdim lopaticama/sečivima čiji je naziv Power Bell, i jedinstvenim delom koje ima zvono oblik za mešanje i naprednom tehnologijom motora. Ovaj blender možete koristiti za mućenje, mešanje, pasiranje, drobljenje i seckanje. Samo još da kažemo da Braun MQ 745 ima mekan rukohvat, što vam pruža prijatan osećaj dok ga koristite i držite. Cena ovog ručnog blendera je približno 100 funti.Više informacija na Tech LifeStyle.