Miele usisivač CAT&DOG


Kompanija Miele je jedna od prvih kompanija koja je predstavila modele usisivača specijalno dizajnirane za ljude koji čuvaju kućne ljubimce u stanu. Poslednji model je opremljen izuzetno moćnim motorom od 2200 vati, kesom kapaciteta 4.5L i različitim dodacima za čišćenje doma u kojem borave kućni ljubimci – psi i mačke. Možete izabrati između čak 6 nivoa jačine usisivanja, prilagođenih svim načinima usisavanja – od osetljivih zavesa, do dubinskog čišćenja tepiha.

Pored toga što je idealan za skupljanje dlake kućnih ljubimaca , aktivni filter za čist vazduh modela CAT&DOG sadrži aktivni ugalj koji prečišćava vazduh i uklanja sve mirise koje vaši dragi ljubimci ostavljaju.

Nastavci koji vam pomažu u čišćenju su smešteni unutar samog usisivača, tako da štedite na prostoru i nikada ih nećete izgubiti – uski nastavak, nastavak za tapacirani nameštaj, kao i četka za prašinu. Ono što je jedan od najvažnijih nastavaka je definitivno turbo rotirajuća četka, kao i njena mini verzija koju ujedno možete koristiti i za standardne čvrste podove ili tepihe. Takođe, zbog veličine je zgodna za uklanjanje dlaka ljubimaca sa stepeništa, jer je lakše upravljati njome.

Ne iznenađuje da Miele CAT&DOG usisivač odlično čisti kako čvrste podove tako i tepihe, prikupljajući prašinu iz dubine tepiha. Svaki nastavak je precizno dizajniran i testiran za maksimalne performanse, a zbog svoje male težine izuzetno je zgodan za upotrebu – pritom ne proizvodi skoro nikakvu buku .