THM Blog
Metalac Posuđe

Metalac Posuđe jedan je od vodećih proizvođača posuđa u Evropi sa tradicijom dugom preko 50 godina, koji osim emajliranog proizvodi i inox i non-stick posuđe na čeličnom limu i aluminijumu. Proizvodnja posuđa je core business kompanije, a posuđe okosnica razvoja brenda.

Metalac Posuđe u svojoj gami ima 4.000 različitih aktivnih artikala. Budući da se dizajn, proizvodnja dekor-nalepnica, bakelitnih ručica i ambalaže rade unutar kuće preduzeće je osposobljeno da zadovolji najrazličitije potrebe kupaca.

Metalac posuđe je nosilac brojnih nagrada i priznanja, dva puta za redom naš brend je poneo titulu potrošača „Moj izbor“ u kategoriji „Nameštaj, posuđe i kućni aparati“, 2010. Metalac je poneo titulu najboljeg korporativnog brenda u kategoriji „Trajna potrošna dobra" koju dodeljuje Ministarstvo trgovina i usluga, Privredna komora Srbije i Privredni pregled, dok je u 2009. posle Mercedes-Benza, proglašen za najvoljeniji brend u Srbiji.

U korak sa trendovima i inovacijama nakon teflona i nelepljivog emajla Metalac je u 2012. godini na tržište plasirao aluminijumsko posuđe sa keramičkim premazom. EcoTava Ceramics je namenjena svima kojima je stalo da što manje vremena provedu u kuhinji, a da obrok bude zdrav i hranljiv. Metalac koristi keramički premaz Ceralon koji ima visoku otpornost na grebanje, abraziju i temperature do 400˚C.

Početkom 2013. godine Metalac Posuđe će na tržište izaći sa novom kategorijom posuđa za decu sa likovima Disney junaka budući da je Metalac krajem 2012. dobio licencu od Disney-a.Metalac Inko

Metalac Inko je zavisno preduzeće u okviru Metalac Grupe, koje se bavi proizvodnjom sudopera od nerđajućeg čelika od osnivanja 1995. godine. U 2008. godini uvedena je proizvodnja Granmatrix  solid surface ploča, sudopera i umivaonika za najširu primenu u opremanju enterijera i eksterijera, a krajem 2010. godine proizvodni program je dopunjen sudoperama xGranit, koje se izrađuju od kompozitnih materijala.

Metalac Inko u programu sudopera od nerđajućeg čelika trenutno na tržištu ima oko 30 modela, u varijantama nasadnih i usadnih sudopera. U programu sudopera xGranit za sada su u ponudi dve linije – xElipse, sudopera urađena po dizajnu čuvenog Karima Rašida, i okrugla sudopera xVenera.

Krajnjim potrošačima smo dostupni posredstvom ovlašćenih distributera naših proizvoda, niza specijalizovanih prodavnica i maloprodajnog lanca Metalac Market i Metalac Metalurgija u preko 50 gradova Srbije i Crne Gore.

Preduzeće Metalac Inko je integrisalo sisteme upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine, što potvrđuju TUV sertifikati ISO 9001 i ISO 14001.Metalac Bojler

Metalac Bojler postoji od 2006. godine i bavi se proizvodnjom električnih akumulacionih i malolitražnih bojlera.

Asortiman Metalac Bojlera obuhvata:
- Akumulacione bojlere od 30 do 120 litara, sa emajliranim i prohromskim kazanom. Pored klasičnih bojlera STANDARD i PRAKTIK, u ponudi su i kombinovani bojleri sa ugrađenim cevnim izmenjivačem toplote, koji omogućuju korišćenje eksternih izvora energije za zagrevanje vode, zatim bojleri koji su namenjeni za horizontalnu ugradnju, kao i linija tankih - SLIM bojlera. Svi akumulacioni bojleri se isporučuju sa sigurnosnim ventilom i dostupni su u varijantama sa i bez spoljašnje regulacije temperature vode.

- Malolitražne bojlere od 5 i 10 litara sa polipropilenskim kazanom i od 8 litara sa prohromskim i emajliranim kazanom. Malolitražni bojleri dostupni su u dve varijante - za ugradnju iznad ili ispod kuhinjskog pulta.
 
Vrhunski kvalitet bojlera Metalac garantuje:
- kvalitet iza kojeg stoji ime Metalac
- apsolutna bezbednost u korišćenju
- savremeni dizajn prilagođen modernom načinu života
- višegodišnja garancija i obezbeđen servis
- efikasna servisna mreža
- visok nivo postprodajne usluge