Magazin
Početna strana > Magazin > Robne marke > LOGITECH

LOGITECH

Fokusiran na inovacije i kvalitet, Logitech proizvodi periferne uređaje za računare, laptopove i tablete  kako bi pomogao korisnicima da uživaju u digitalnom svetu današnjice. Počeli su 1981. sa mišem, koji je u to vreme bio novitet koji je pružio intuitivniji način za korišćenje ličnih računara. Postali su svetski lider u kreiranju i proizvodnji miševa i na desetine načina su unapredili njegove funkcije i dizajn kako bi izašli u susret sve većim potrebama korisnika PC i Laptop računara.
 
Od tih ranih dana, proširili su svoju stručnost u dizajniranju novih proizvoda, kako bi došli do širokog portfolia uređaja koji na najbolji način spajaju vas i vaše računare, tablete i laptopove,  igračke konzole, sisteme kućne zabave i digitalne muzike.
Sa proizvodima koji se prodaju u skoro svakoj zemlji sveta, vodeća pozicija Logitech-a u inovacijama sada obuhvata širok spektar uređaja (kako žičnih, tako i bežičnih), sa posebnim naglaskom na proizvode za PC računare, gaming, internet komunikaciju, kućnu i digitalnu zabavu.
Za svaku od kategorija naših proizvoda, proučava se na koji način korisnici upotrebljavaju svoje digitalne uređaje. Na osnovi tih iskustava,  Logitech inženjeri i dizajneri imaju za cilj kreiranje novih Logitech proizvoda, koji će vam pružiti bogatije, udobnije, zabavnije i produktivnije iskustvo u svakodnevnog radu i zabavi današnjeg digitalnog sveta! Veliki broj njihovih uređaja dobijao je nagrade za kvalitet i dizajn, a najskorije odličje  – Red Doth za izvrsnost u dizajnu 2012. dobili su Logitech Cube i Logitech solarna bežična tastatura K750.
vrh strane