Logitech X100 i X300 bežični zvučnici

Prenosivi bežični zvučnici kristalno čistog zvuka, jednostavnog povezivanja i zanimljivog dizajna – savršeni za život u pokretu.

Reč je o X100 i X300 bežičnim zvučnicima koje karakteriše izvanredan zvuk, a svojim dizajnom odgovaraju ljudima koji vode aktivan način života. Oba zvučnika imaju ugrađenu punjivu bateriju koja traje do pet sati i povezuju se putem Bluetooth-a. X100 jeste mini dimenzija ali njegov kompaktni dizajn će vam omogućiti korišćenje u bilo kojoj prilici i jednostavno bežično slušanje muzike na uređajima koji podržavaju bluetooth povezivanje. Možete ga smatrati svojim najboljim pratiocem tokom putovanja. Dostupan je u u pet različitih boja koje ističu njegov zanimljiv dizajn, od sive do žute, narandžaste, crvene i zelene boje.

S druge strane, X300 je stereo zvučnik koji pruža širok spektar zvuka i poseduje specijalno pozicionirane zvučničke jedinice kako biste dobili zvuk bogatog raspona s preciznim basovima i srednjim i visokim frekvencijama. X300 podržavaju povezivanje i to na udaljenosti do 10 metara, što vam omogućava da budete mobilni i ujedno uživate u dobrom zvuku. Zvučnik je jednostavan za povezivanje i kontrolu pri čemu možete podešavati glasnoću ili odgovarati na telefonske pozive a da ne propustite nijedan takt.

Osim toga, oba zvučnika imaju prikladni mikro USB kabl koji omogućava brzo punjenje kako biste zvučnik mogli da koristite u svim svojim dnevnim avanturama.


Preuzeto iz novina Informer, rubrika Inovacija