LG side by side frižider GSL 325PZYVD

Besprekorna harmonija pouzdanosti, štednje energije i stila.


Radi bez priključka na vodovodnu mrežu
Ova funkcija predstavlja glavnu prednost: puštanje frižidera u rad je jednostavno a vi ćete uštedeti troškove priključivanja na vodovodnu mrežu. Nema potrebe za menjanjem filtera a jednostavno možete instalirati i flašu vaše omiljene vode umesto rezervoara.


Inverter linearni kompresor
Inverter linearni kompresor firme LG omogućava onim frižiderima, u kojima je ugrađen da budu industrijski lideri u energetskoj efikasnosti, dugotrajnosti svežine, niskom nivou buke, kapacitetu i trajnosti.
Linearni kompresor firme LG ima samo jednu tačku trenja u poređenju sa tradicionalnim kompresorima koji su znatno bučniji. Pošto se frižider sastoji iz manje delova, njegova pouzdanost i dugotrajnost su izvrsne, zbog toga na kompresor dajemo 10 godina garancije.
Osim toga LG garantuje izuzetnu dugotrajnost kompresora - na osnovu rezultata ubrzanog VDE* testa 20 godina trajnosti.


Total No Frost
Ušteda energije, svežina koja traje duže, brzo i ujednačeno hlađenje: Total No Frost vam garantuje sve ovo, i udobnost pored toga, jer ne morate više da odleđujete svoj frižider. Otkrijte prednosti ove tehnologije na Total No Frost mikrosajtu!


Side by side dispanzer za hladnu vodu
Vaš jedini zadatak je da se odlučite između hladne vode, leda i mrvljenog leda!


Odeljak za održavanje vlažnosti
Ovo je odeljak sa specijalnom rešetkom na gornjem delu odeljka, koji omogućava optimalan nivo vlage kontrolom isparavanja. Voće i povrće ostaje sveže duži vremenski period.


Pogledajte detaljne karakteristike.