Magazin
Početna strana > Magazin > Klima uređaji > LG klime - Prava rešenja za izvanredan vazduh

 

Pogledajte sve
LG inverter klime
 
LG razume da, kada birate klima-uređaj za svoj dom, očekujete savršenstvo. Zbog toga neprestano radimo na razvoju inovativnih rešenja za klimatizaciju, koja vam pružaju komfor, energetsku efikasnost i izvanrednu pouzdanost.

Naša vrhunska tehnologija invertera omogućava vrlo snažno hlađenje i grejanje, istovremeno znatno smanjujući potrošnju energije. Ispunjavajući najnovije evropske energetske standarde, ova sofisticirana tehnologija za štednju energije idealna je za kupce kojima je veoma važno da smanje očuvanje čovekove okoline.
LG je doveo energetsku efikasnost na potpuno novi nivo pomoću proizvoda energetskog razreda A+++ koji se odlikuju inovativnom Active Energy Control tehnologijom.
Naša nova klasa klima-uređaja stvara čistije, prijatnije kućno okruženje pomoću patentirane tehnologije prečišćavanja vazduha, jer vas moćni i efikasni filteri za vazduh štite od virusa i alergena koji se prenose vazduhom, pa čak i uklanjaju neprijatne mirise.
Pored poboljšanja kvaliteta vazduha, proizvodi kompanije LG rade uz impresivno nizak nivo buke, obezbeđujući mir vašem domu – klimatizovanom, energetski efikasnijem, LG domu.
Pored toga što proizvodi vrhunske klima-uređaje, LG pruža i praktičnost bez premca, uz pojednostavljeno instaliranje i održavanje proizvoda, sveobuhvatni korisnički servis, stručni savet i dostavu proizvoda na vreme. Kao što je to činila tokom svoje duge i slavne istorije, naša kompanija će nastaviti da unapređuje i implementira tehnologiju radi dobrobiti i udobnosti kupaca širom sveta.Pogledajte sve LG klime
vrh strane