LG G Flex - Čudo od tehnike


Savitljivi ekrani nisu najsvežija vest, ali LG Flex jeste. Imajući u vidu da svet nije savršen i da se nezgode dešavaju, LG je svoj novi telefon opremio neverovatnom tehnologijom koja ga uvek vraća u prvobitno, netaknuto stanje.

U pitanju je specijalna samoobnovljiva tehnologija koja se nalazi na poleđini samog telefona – nanotehnologija – prvi put primenjena na pozadini telefona. Samoizlečiva pozadina telefona na G Flex-u je veoma korisna stvar i vaš telefon će uvek izgledati kao nov, čak i kada se ogrebe usled nošenja u džepu sa ključevima on će se posle nekog vremena vratiti u prvobitno stanje.

Flex sadrži dosta inovacija, a jedna od njih je i baterija – prva zakrivljena baterija na svetu. LG je kreirao bateriju koja prati zakrivljeni oblik LG G Flex-a. Uz to njen kapacitet od 3,500 mAh sasvim je dovoljan da odoli svim vašim zahtevima tokom celog dana, a svojim inovativnim zakrivljenim izgledom Flex prati liniju vašeg lica i unapređuje kvalitet zvuka u slušalici, a kada telefon postavite u horizontalni položaj dok gledate video ili igrate igrice imaćete perfektan prikaz koji prija vašim očima. Takođe, taster za kontrolu jačine zvuka, tzv. Rear Key je postavljen tačno na mestu gde dolazi vaš kažiprst kada držite telefon tako da je kontrola jačine zvuka i pristup brzim tasterima neverovatno jednostavan.

RGB POLED ekran dijagonale 6“ vam donosi žive i prirodne boje za vrhunski ugođaj, a Dual Window funkcija vam pruža mogućnost da podelite ekran na dva dela i u svakom otvorite po jednu aplikaciju. Još jedna simpatična funkcija – jednostavno kucnite dva puta po ekranu i on će se uključiti ili isključiti. Sve bitne trenutke možete zabeležiti kamerom od 13 megapiskela, bilo da slikate dnevne ili noćne fotografije.


Preuzeto iz novina Informer, rubrika Inovacija