Magazin
Početna strana > Magazin > Audio i Video oprema > Kućni audio sistem velike snage sa tehnologijom Bluetooth®

Kućni audio sistem velike snage sa tehnologijom Bluetooth®

Velike zabave zahtevaju veliki zvučni sistem. Uz efikasnu novu tehnologiju Sound Pressure Horn, MHC-V7D daje bas koji predstavlja otkrovenje iz vertikalnog kućišta koje štedi prostor. Projektujte svetlosne efekte poput klupskih na plafon ili zid i koristite zabavno i lako upravljanje pokretima da biste povećavali jačinu zvuka, preskakali numere i eksperimentisali sa di-džej efektima.


Dodajte snagu basu

Zahvaljujući tehnologiji Sound Pressure Horn, MHC-V7D može da pruži zvučni pritisak na nivou za 1550 W1 (1440 W RMS, 105,5 dB SPL) uz vertikalni dizajn kutije koji štedi prostor. Personalizujte zabavu pomoću zabavnih komandi pokretima – promenite LED osvetljenje zvučnika, dodajte di-džej efekte ili samo preskočite numeru jednim jednostavnim pokretom.


Viši pritisak, veća snaga
Uživajte u smelijem zvuku uz Sound Pressure Horn
Savijena trubasta komora i uvećani izlazni otvor povećavaju akustički pritisak radi pružanja nivoa zvučnog pritiska za 1550 W1 i stvaranja snažnog basa koji zaista možete da osetite.


Zvuk koji ispunjava prostoriju
Pet 3-sistemskih zvučnika
Uz dva visokotonca od 4 cm (1,5”), dva srednjetonca od 12 cm (4,7”) i zvučnik širokog opsega od 25 cm (9,8”), MHC-V7D daje snažan zvuk punog opsega, od visokih do niskih tonova.


Spreman za bas
Uživajte u jasnom i rezonantnom zvuku niskih frekvencija
Membrana zvučnika širokog opsega od 25 cm (9,8”) daje gromoglasne bas deonice sa jasnoćom i preciznošću, čak i kada je jačina zvuka zaista pojačana.Potpuno obuhvatajući zvuk

Ispunite zabavu snažnim zvukom
Uz dva visokotonca okrenuta ka spolja i dva srednjetonca okrenuta ka nazad, MHC-V7D može da reprodukuje zvuk u široj oblasti, što ga čini savršenim za zabave.


Više detalja u svakoj numeri
Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)
DSEE povećava kvalitet komprimovanih digitalnih muzičkih datoteka (mp3, ACC, ATRAC i WMA). Vraća visoke i niske tonove koji se gube pri komprimovanju i daje bogat zvuk bliži CD kvalitetu.Intenzivirajte zabavu jednim jednostavnim potezom
Uživajte u lakom upravljanju pokretima
Prilagodite zvučnu podlogu za zabavu pomoću zabavne funkcije upravljanja pokretima. Preskačite numere, podešavajte jačinu zvuka i dodajte di-džej/svetlosne efekte – sve to jednim potezom ruke.


Osetite muziku, gledajte boje

Postignite autentičnu atmosferu zabave na plesnom podijumu pomoću živopisnih, raznobojnih LED svetlosnih efekata iz zvučnika. MHC-V7D ima svetla u zvučnicima koja projektuju na plafon, zid ili pod. Odaberite šablon sa tačkama ili linijama koji se sinhronizuje sa ritmom muzike.


Povežite se

Reprodukujte omiljene numere i plejliste sa odabranih pametnih telefona pomoću sistema MHC-V7D. Samo upotrebite NFC da biste uspostavili Bluetooth® vezu jednim dodirom i odmah pokrenite prenos.Zadržite kontrolu nad zabavom


Preuzmite aplikaciju Fiestable da biste upravljali osvetljenjem u zvučnicima, dodavali di-džej efekte, uživali u reprodukciji glasa ili samo preskočili/prešli na sledeću numeru – sve to sa pametnog telefona.


Učinite zabavu dinamičnijom

Pokrenite ljude na plesnom podijumu zahvaljujući odličnim funkcijama za zabave. Pokažite kreativnost pomoću širokog opsega di-džej efekata – od prebacivanja zvuka sa zvučnika na zvučnik i izolovanja vokala do dodavanja flanžera i WAH, kao i efekata semplovanja i skrečovanja. Tu je i funkcija Party Chain koja vam omogućava da povežete i sinhronizujete nekoliko sistema pomoću audio kablova kako biste dobili još snažniji zvuk.Oslobodite pop zvezdu u sebi

Organizujte vrhunska karaoke nadmetanja uz dva izlaza za mikrofon i asortiman funkcija, što obuhvata režim Karaoke-PON koji utišava vokale sa CD-a kako biste mogli da pevate uz muziku.


Spremite filmsku kolekciju
Uživajte u omiljenom DVD sadržaju uz MHC-V7D
Zahvaljujući ugrađenom DVD plejeru, lako možete da gledate sve omiljene filmove. Povežite sistem sa televizrom i optimizujte zvuk pomoću tri postavke za poboljšavanje.


Daljinsko upravljanje postaje inteligentno uz SongPal
Svet muzike u vašim rukama
Aplikacija SongPal omogućava vam da lako i intuitivno upravljate doživljajem slušanja. Samo je instalirajte na mobilnom telefonu da biste preuzeli kontrolu nad reprodukcijom muzike, postavkama uređaja i drugim stvarima – sve to pomoću jedne aplikacije.


Priključite, reprodukujte, prebacujte
Dva USB priključka i CD jedinica otporna na prašinu
Lako kopirajte i prebacujte numere sa CD-a na USB uređaj ili sa jednog USB uređaja na drugi bez potrebe za računarom. Možete da reprodukujete omiljene mp3 datoteke, da ponovo otkrijete stare CD-ove ili da kreirate plejliste za zabavu.


 
vrh strane