Magazin
Početna strana > Magazin > Mali kućni aparati > Kenwood Cooking Chef Major KM 070

Kenwood multipraktik Cooking Chef Major KM 070
ŠEF KUHINJE - MAJOR!

 
Revolucionarni Cooking Chef, nastao na uspešnoj platformi Kitchen Chefa, najnovije je i najnaprednije postignuće u istoriji Kenwooda.

 

Cooking Chef revolucija: kuvanje i miksanje istovremeno sa 8 nastavaka u kompletu:
  1. originalni Kenwood nastavak za pripremu kolača, keksa i testenina.
  2. nastavak za mešanje mesa: meso se ne melje već se zadržava njegova tekstura predviđena receptom
  3. metalna mutilica za šlag, belance, nabujke i kreme
  4. flexi nastavak za mešanje biskvita,krema i umaka otporan na visoku temperaturu
  5. spiralni metalni nastavak za mešanje dizanih testa
  6. blender od nerđajućeg čelika i termootpornim staklom zapremine 1.5 l, idealan za pripremu svežih sokova od voća i povrća, supa i soseva
  7. činija za kuvanje na pari
  8. procesor hrane za pripremu namirnica pre miksanja i kuvanja.
 
Kenwood Cooking Chef je prvi kuhinjski aparat koji kombinuje funkcije miksera sa mogućnošću indukcijskog kuvanja uz maksimalnu bezbednost i uštedu energije.
Podešavanje temperature od 20C - 140C, raspon tajmera od 5 sekundi do 3 sata, 3 mogućnosti brzine mešanja, 4 strujna ulaza za rad sa širokim asortimanom nastavaka, sigurnosni sistemi na posudi, zaštita od toplote i prskanja, glavni poklopac i sigurnosni poklopci za izlaze.
LCD ekran prikazuje vreme ili temperaturu, snaga 1500W, za 6.7 l, ima funkcije blendera, food procesora, aparat za kuvanje na paru.
Jednostavnost korišćenja postavki za regulaciju temperature i funkcije mešanja daje ovom aparatu mogućnost da bude upotrebljivan za kuvanje i kuvanje na pari, dinstanje pa čak i pečenje, uz osiguran izvrstan ukus.
 

Ključne prednosti

Cooking Chef koristi izuzetno sigurnu i energetski efikasnu tehniku indukcionog kuvanja.
Zagreva se brzo i održava energiju za razliku od plinskih jedinica. Ima 2 senzora koja tačno mere temperaturu precizno do 2C.

Cooking Chef ima 3 brzine mešanja: Brzina mešanja 1-ovo je spora brzina koja omogućava lagano zajedničko mešanje svih sastojaka u posudi.

Brzina mešanja 2-mikser će raditi na sporoj brzini i naizmenično, svakih 5 sekundi, ubrzavati mešanje. Brzina mešanja 3-mikser će naizmenično, odnosno svakih 30 sekundi prebaciti na sporiju brzinu, kako bi se zadržala konzistencija hrane. 

Ultimativni chef kuhinje! Ovaj aparat je nezamenjiva pomoć i najiskusnijim majstorima kuvanja koji žele usavršavati svoje kulinarske veštine prihvatanjem izazova i spremanja hrane za veća društva. Sa Chefom jednostavno dobijate još jedan par ruku u kuhinji, a to omogućava njegovih 20 nastavaka - za spremanje raznih vrsta testenine, sladoleda, testa, za mlevenje mesa, ceđenje voća, usitnjavanje oraha, guljenje krompira, seckanje povrća i još puno, puno toga...
Ovaj multipraktik možete naručiti na sledećem linku .


 

vrh strane