Magazin
Početna strana > Magazin > Mali kućni aparati > Kafe aparat koji čuva prirodu - Philips SENSEO Up

Kafe aparat koji čuva prirodu - Philips SENSEO Up


Aparat za kafu Philips SENSEO Up verovatno ima više reciklirane plastike od bilo kog drugog aparata za kafu koji se danas nalazi na tržištu. To pomaže u očuvanju životne sredine, ali isto tako i smanjuje troškove proizvodnje, pa tako više ljudi sebi može da priušti ovaj kompaktni, jednostavni šik uređaj.


SENSEO Up vam nudi širok asortiman mešavina i ukusa kafe, od kojih svaki ima svoj specifičan ukus i aromu. Svoju omiljenu šolju kafe možete da pripremite podešavajući snagu i intenzitet. Podešavanjem snage možete da birate između „Jake Kratke“ i „Blage Duge“ kafe. Za pripremu jedne šolje potrebno je svega 30 sekundi.

Na uređaju postoji i dugme Direct Start pomoću kojeg možete da uključite uređaj i napravite kafu jednim dodirom. Nakon pravljenja kafe, SENSEO se automatski isključuje kako bi uštedeo električnu energiju.
Philips takođe proizvodi i aparat za kafu SENSEO Up+ koji ima memoriju, pa ga možete isprogramirati da pravi tačno određenu količinu kafe prema vašem ukusu. U prodavnicama se prodaje po ceni od oko 75€.


Više informacija na Tech Lifestyle

 
vrh strane