Magazin
Početna strana > Magazin > Mali kućni aparati > Još jedan veran prijatelj

Još jedan veran prijatelj

Kompanija Miele je jedna od prvih kompanija koja je predstavila modele usisivača specijalno dizajnirane za ljude koji čuvaju kućne ljubimce u stanu.

Poslednji model je opremljen izuzetno moćnim motorom od 2200 vati, kesom kapaciteta 4.5L i različitim dodacima za čišćenje doma u kojem borave kućni ljubimci – psi i mačke. Možete izabrati između čak 6 nivoa jačine usisivanja, prilagođenih svim načinima usisavanja – od osetljivih zavesa, do dubinskog čišćenja tepiha.

Pored toga što je idealan za skupljanje dlake kućnih ljubimaca, aktivni filter za čist vazduh modela S8320 sadrži aktivni ugalj koji prečišćava vazduh i uklanja sve mirise koje vaši dragi ljubimci ostavljaju.

Nastavci koji vam pomažu u čišćenju su smešteni unutar samog usisivača, tako da štedite na prostoru i nikada ih nećete izgubiti – uski nastavak, nastavak za tapacirani nameštaj, kao i četka za prašinu. Ono što je jedan od najvažnijih nastavaka je definitivno turbo rotirajuća četka, kao i njena mini verzija koju ujedno možete koristiti i za standardne čvrste podove ili tepihe. Takođe, zbog veličine je zgodna za uklanjanje dlaka ljubimaca sa stepeništa, jer je lakše upravljati njome.

Ne iznenađuje da Miele S3820 usisivač odlično čisti kako čvrste podove tako i tepihe, prikupljajući prašinu iz dubine tepiha. Svaki nastavak je precizno dizajniran i testiran za maksimalne performanse, a zbog svoje male težine izuzetno je zgodan za upotrebu – pritom ne proizvodi skoro nikakvu buku.


Preuzeto iz novina Informer, rubrika Inovacija
vrh strane