Magazin
Početna strana > Magazin > Mali kućni aparati > Ispijanje kafe sa stilom – Nuova Simonelli Musica espresso aparat

Ispijanje kafe sa stilom – Nuova Simonelli Musica espresso aparat


Namenjen samo za prave ljubitelje kafe, koji žele da uživaju u ukusu espresso kafe napravljene u najboljim kafićima, ali u udobnosti svoga doma. Nuova Simonelli Musica vam nudi profesionalne karakteristike i preformanse, a laki tasteri za korišćenje i ergonomična filter drška su lepo ukombinovani u espresso aparat od nerđajućeg čelika.

Standardna verzija ovog aparata dolazi sa crnim ivicama, ali ako uzmete Lux model, on dolazi sa svetlećim svetlo plavim LED osvetljenjem na ivicama. Svetla koja mogu da se pale i gase nezavisno od aparata, daju Musica espresso aparatu nagoveštaj prefinjenosti i originalnosti.

Musica espresso aparat ima vidljivi manometer za kontrolu prtiska u svom bojleru. Zahvaljujući razmenjivaču toplote koji se nalazi u njegovom bojleru, temperatura vode je stabilizovana, i omogućeno nam je da uvek imamo veliku količinu pare za pravljenje mlečnog krema. Nuova Simonelli Musica je opremljen termo kompezivnim održavanjem temperature filter drške, koja će uvek ostati topla i spremna za rad, i pre-infusion sistemom koji izvlači najkvalitetnije sastojke iz mlevene kafe, koji će se posle kuvanja naći u vašoj espresso šoljici.


Više informacija na Tech-Lifestyle.


 
vrh strane