iPhone 7 koncept jednog dizajnera


Imajući u vidu da Apple nije promenio svoj plan za mobilne telefone, trebali bi da čujemo ove godine o iPhne 6s modelu ponovo, pod pretpostavkom da ljudi iz Kupertina ne odustaju od tradicije da neće biti spoljnih promena osim onih ispod poklopca.

Estetsko ulepšavanje, za koje ni sami ne znamo šta bi moglo da bude, doći će verovatno sa modelom iPhone 7, ali ga nećemo videti do sledeće godine. To je poprilično dug period za bilo koga od nas da mozgamo kako će izgledati “sedmica”. Ali to nije sprečilo dizjanera Martin Hajeka da sanjari o jednom. Njegova “sedmica” je postavljena na web sajt ComputerBild i prilično deluje futuristički, ne izgledom koliko karakteristikama koje ukuljučuju integrisano dugme u ekran.

Kako je on zamislio da to radi apsolutno nemamo predstavu. Kako bilo, cela ideja je da fizička veličina telefona manje više ostane ista. Tu su i promenjene pozicije prednje i zadnje kamere, predstavljeno je novo podešavanje kamere i novi blic. Gledajući bočnu ivicu izgleda da je znatno uža tj. tanja. Na leđima telefona predstavljen je svetleći logo što i nije tako loša ideja za koji se nadamo da će biti stvarnost u nekom narednom modelu.

Do sada ovo izgleda kao najhrabrija ideja iPhona sa radikalnim promenama.Više informacija na Tech LifeStyle.