Inteligentna WiFi mikrotalasna za NVIDIA procesorom


Inteligenta „June“ pećnica dozvoljava preciznije i inteligentnije pečenje. Spremanje jela čini lako i interesantno, a i pomaže u svakom koraku. Možda ne deluje, ali unutra ima mesta za dosta hrane.

Vrata su providna, dijagonale 21", a pored potenciometra je i ekran dijagonale 5", osetljiv na dodir, dok su vrata hladna i kad je unutra preko 200 stepeni. Kontroliše se i prati preko iOS aplikacije. Ko se plaši da je pećnica ostala uključena, može proveriti preko aplikacije.

Od nule do 180° Celzijusa stiže za 4 minuta i 15 sekundi, jer se grejači ugreju na maksimum za manje od 4 sekunde. Unutrašnja ventilacija eliminiše hladne tačke i ubrzava kuvanje za 25 odsto.
Kada stavite hranu/jelo unutra, June automatski prepozna šta je to i predlaže način pripreme. Ima implementiranu vagu, pa zna i koliko je težak budući obrok. Unutar pećnice je HD kamera koja prati (strimuje) situaciju i šalje sliku na telefon. Možete uslikati polugotovo ili gotovo jelo, i podeliti sa društvom na Instagramu.
Da bi sve to radilo perfektno, zadužena je Nvidia Tegra K1 „mašina“ sa četiri jezgra, sa 192 CUDA GPU jezgra. Softver se ažurira Over the Air, jer se June povezuje na kućnu mrežu preko WiFi-a.


Više informacija na Tech-Lifestyle