Magazin
Početna strana > Magazin > Bela tehnika > Indukcijske ploče

Indukcijske ploče


Kada pričamo o preciznosti kuvanja, konvencionalne ploče za kuvanje su u ozbiljnom razmatranju. Ključna prednost indukcijskih ploča leži u njihovoj brzini (dvostruko brže od konvencionalnog plinskog zagrevanja), ekonomičnosti i sigurnosti.

U Tehnomanija prodavnicama Vas očekuje veliki izbor indukcionih ploča i šporeta, pažljivo ukomponovanih u kuhinjske enterijere specijalno adaptirane i prilagođene da Vam omoguće da na najbolji način prepoznate njihove kvalitete i brzo pronađete ono što Vama odgovara, po atraktivnim cenama .
Pogledajte celokupan asortiman ugradnih ploča.

Pojedini proizvođači dodaju određene fukcije koje još više poboljšavaju performanse indukcijskog zagrevanja, obezbeđujući vam dodatne uštede u vremenu . Indukcija (energija magnetnog polja) je ono što zagreva posudu, ne ploču . Dno posude se zagreva, i kao rezultat ostatak površine ploče, koji nije u dodiru sa posudom, ostaje hladan i bezopasan za dodirivanje. Kada se posuda skloni sa površine za zagrevanje ili se površina ugasi, temperatura na površini ploče rapidno opada. Zahvaljujući ovom trenutnom odzivu indukcijske površine ne postoji opasnost da sadžaj posude bude prekuvan i proključa, što vas pošteđuje neprijatnih i nezgodnih prljanja i dodatnog čišćenja. Jednostavnim dodirom prsta možete lako podesiti temperaturu kada pripremate različite soseve, topite čokoladu ili kuvate neka druga temperaturno osetljiva jela. Bilo koja posuda sa feromagnetnim dnom (ovo se može lako proveriti uz pomoć običnog magneta koji će se zalepiti za dno posude) može se koristiti za kuvanje na indukcijskim pločama.
vrh strane