IGOTHERM

Igotherm je domaći brend koji se proizvodi u Beogradu od 2008. godine. Dizajn i razvoj TA peći odradili su njeni partneri iz Češke Republike sa kojima imaju kooperantske odnose. Deo ugrađenih delova je iz EU dok je ostatak sa domaćeg tržišta čime ovaj brend svrstava u domaći.

Plasman TA peći vrši se u Srbiji, zemljama u okruženju i zemljama Evropske unije gde se izvozi cca 20-25% njihove proizvodnje za koju poseduju i međunarodni atest. Prodaja TA peći na domaćem tržištu beleži uzlaznu liniju bez obzira na krizni period u kome se trenutno svi nalazimo i bez obzira na veliku konkurenciju TA peći na domaćem tržištu.
Igotherm TA peći se odlikuju savremenim dizajnom, skladnom bojom koja se estetski jako dobro uklapa u svaki enterijer i nešto manjim gabaritima što je prednost u zauzimanju stambenog (životnog) prostora.
Pravilnim planiranjem i određivanjem snage peći u jednom stambenom objektu može se postići visok kvalitet i konfor u samom grejanju i velika ekonomičnost, odnosno niska cena grejanja jer peć može koristiti najjeftiniju tarifu u potrošnji električne energije.
Samim tim što spada u najčistije vidove grejanja jedne stambene celine (nema dima, pepela, …) a ujedno ima visok stepen ekonomičnosti, spada u najbolji vid grejanja na tržištu naše zemlje.